De necrezut! Este în concediu de 15 ani, dar vrea mărire de salariu! Și-a dat în judecată angajatorul, deși câștigă 5.000 de euro lunar

Cu siguranță că mulți dintre noi nu pot decât să viseze la un loc de muncă la care să putem intra în concediu vreme de ani de zile, primind lunar un salariu extrem de atractiv! Ei bine, pentru un angajat în domeniul IT, din Anglia, acest vis a devenit realitate. Însă, el a ales să își aducă angajatorul în instanță, deoarece nu a beneficiat de o mărire de salariu, deși a fost în concediu!

Bărbatul a cerut mărire de salariu deși este în concediu de ani de zile / FOTO: Linkedin
Bărbatul a cerut mărire de salariu deși este în concediu de ani de zile / FOTO: Linkedin

În economia de azi, mulți dintre noi sunt recunoscători dacă reușesc să găsească un loc de muncă cu un salariu care le permite să trăiască decent, indiferent de câtă muncă este necesară. Ei bine, Ian Clifford, un bărbat din Anglia, nu doar că a reușit să găsească un asemenea job, dar este și în concediu de 15 ani! Iar potrivit informațiilor oferite de către metro.co.uk, acest lucru nu se datorează deloc vreunui accident birocratic, ori înșelătorie, ci este un beneficiu oficial, de care se bucură bărbatul.

Acesta lucra în domeniul IT, iar în anul 2008, a fost forțat de starea de sănătate să intre în concediu medical. Compania IBM, al cărei angajat, teoretic, este în continuare Ian Clifford, nu l-a concediat după ce acesta nu s-a mai putut întoarce la muncă. Motivul este că, potrivit planului medical din contractul oferit de IBM, cum acesta nu mai poate fizic să se întoarcă la muncă, angajatorul îi plătește în continuare 75% din salariu, până la vârsta de pensionare, adică 65 de ani. Acest lucru înseamnă că bărbatul va încasa undeva în jurul sumei de 1.5 milioande de lire sterline, până când va ieși, oficial, la pensie!

Ian Clifford a cerut o mărire de salariu în instanță

Până în acest punct, ne putem recunoaște bucuroși pentru Ian Clifford, un bărbat pe care starea de sănătate nu îi mai permite să muncească, însă, căruia norocul i-a asigurat un venit de invidiat, pentru tot restul vieții. Însă, acest lucru nu a fost de ajuns pentru specialistul IT, care a spus că a fost discriminat din cauza dizabilității, de către IBM.

El a susținut că este îndreptățit la o mărire de salariu după anii petrecuți în companie, mai ales în situația în care inflația crescută face ca plata sa lunară să nu mai aibă valoarea de altă dată. Însă, instanța din Marea Britania nu a fost de partea bărbatului, spunând că legea nu prevede o creștere a salariului pentru situația în care se află Clifford.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net