Descoperă imaginea diferită în 10 secunde. Este unul dintre cele mai grele teste vizuale, iar numai cei care au o minte brici găsesc răspunsul

Deși este greu de observat la prima vedere, în acest șir de imagini aparent identice există o diferență! Deși poate părea o provocare banală, vom observa imediat că această iluzie optică este extrem de greu de rezolvat! De fapt, doar cei care au o minte brici găsesc răspunsul în numai 10 secunde!

Tu poți găsi diferența în doar 10 secunde?
Tu poți găsi diferența în doar 10 secunde?

Inițial, poate că nimic nu va suna mai simplu decât să găsim o diferență într-un șir de imagini aparent identice! Însă imediat ce ne vom uita mai bine la acest test vizual vom observa că am subestimat mult dificultatea acestuia!

Semnele din imagine par să facă tot posibilul pentru a ne deruta! De la forma acestora, până la culorile folosite, ele sunt concepute pentru a ne face ochiul să își piardă atenția, atunci când ne uităm la imagine. Cu toate acestea, unul dintre semne este diferit, iar numai cei cu o minte extrem de ageră îl pot găsi în doar 10 secunde!

Poate că deja am observat că iluzii optice asemănătoare cu aceasta au devenit extrem de populare pe Internet. Mulți români profită de pauzele pe care le au de-a lungul zilei pentru a rezolva asemenea teste amuzante! De altfel, ele mai sunt folosite și pentru a testa IQ-ul unei persoane!

Iar dacă încă nu reușiți să găsiți semnul diferit, răspunsul se află mai jos!

Unde se află semnul diferit

Răspunsul se află în josul imaginii
Răspunsul se află în josul imaginii

După cum puteți vedea, semnul diferit se află în partea de jos a imaginii, pe penultimul rând. Pornind de la stânga, el este al treilea din șir, iar diferențele sunt îndeajuns de subtile încât cei mai mulți români au probleme în a găsi rezolvarea, mai ales în numai 10 secunde!

Pentru a deveni mai buni la provocări de acest fel, există unele sfaturi pe care ni le oferă specialiștii! În primul rând, ni se spune că primul pas este să scanăm repede toată imaginea, pentru a putea găsi mai repede diferența! Dacă luăm fiecare simbol la rând, vom pierde mult timp.

În plus, diferențele de culoare sunt cel mai ușor de observat, așa că este bine să fim atenți la culorile folosite. Apoi, putem să împărțim imaginea în segmente mai mici, pe care să le analizăm individual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net