Descoperire bizară în corpul unui bărbat! Medicii i-au găsit o muscă vie în colon

Nu este un fenomen atât de rar pe cât am crede ca în corpul nostru să ajungă obiecte și substanțe care, în mod normal, nu au ce căuta în organismul uman. Însă, în colonul unui bărbat a fost găsit ceva care a uimit comunitatea medicală: o muscă vie!

Medicii au găsit o muscă vie în colonul bărbatului / foto: Pexels
Medicii au găsit o muscă vie în colonul bărbatului / foto: Pexels

Poate că vom fi surprinși să auzim acest lucri, însă nu este un fenomen atât de rar pe cât am crede ca în corpul nostru să ajungă obiecte și substanțe care, în mod normal, nu au ce căuta acolo.

De la lucruri destul de banale și inofensive, care vor fi eliminate natural de către corpul nostru, până la diferite obiecte care ne pot trimite direct la spital, această problemă nu este tocmai o raritate.

Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la atlas-geografic.net, în colonul unui bărbat a fost găsit ceva care a uimit comunitatea medicală: o muscă vie! Se pare că bărbatul are 63 de ani, iar deși avea unele probleme medicale, nimic nu ar fi dat de bănuit că în corpul său și-ar putea găsi refugiul o muscă!

Se pare că bătrânul se confrunta cu diverse probleme cardiace minore, astm, cât și tinitus. Iar atunci când a mers la spital pentru o colonoscopie de rutină, nimeni nu și-ar fi imaginat cese va găsi în colonul bărbatului!

O muscă vie s-a găsit în corpul unui bărbat

Se pare că procedura medicală nu a depistat vreo problemă serioasă de sănătate, însă medicii au dat peste o prezență în colon care a lăsat fără cuvinte întreg personalul medical de pe glob. Mai precis, o muscă vie a fost găsită în colon, iar bărbatul nu își putea da seama cum a ajuns aceasta în corpul său!

Se pare că acest caz bizar a stârnit atât de mult interes din partea medicilor, încât a fost publicat și în The American Journal of Gastroenterology, iar medicii încearcă să își dea seama cum a supraviețuit musca procesului de digestie, fără nicio problemă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net