Fosta logodnică a lui Dragnea își serbează ziua de naștere. Cum arată Irina la 10 luni de la despărțire

Irina Tănase, fosta  logodnică a lui Liviu Dragnea, împlinește 30 de ani pe 29 septembrie 2022. După o relație de aproximativ opt ani, Irina și Liviu și-au spus adio la finalul anului 2021, atunci când aproape toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului, nu să pornească pe drumuri separate. 

Irina și Liviu Dragnea au fost împreună opt ani
Irina și Liviu Dragnea au fost împreună opt ani

După despărțirea de Bombonica, Liviu Dragnea și-a găsit alinarea în brațele Irinei Tănase, o tânără frumoasă care ar fi putut să îi fie, cu lejeritate, fiică, ținând cont că între ei există o diferență de vârstă de aproximativ treizeci de ani. Înainte de a deveni iubita lui Dragneam Irina Tănase a fost asistenta personală a acestuia. 

Cum arată astăzi Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea 

Fostul lider PSD nu a ascuns relația cu Irina. Din contră, s-a afișat alături de ea la Congresul PSD din anul 2018 și a vorbit la superlativ despre femeia care îl cucerise complet. Politicianul a fost pur și simplu fermecat de inteligența și frumusețea Irinei, așadar nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit și inelul de logodnă!

Citește și: Liviu Dragnea a înlocuit-o pe Irina Tănase 

„Pur și simplu am decis să fie lângă mine la Congres. Am fost conștient că toată lumea va fi cu ochii pe ea. Am văzut că au fost discuții și despre nășie. Nu am cerut-o înca în căsătorie. Nu sunt zgârcit, dar inelul nu e scump, l-am luat de 1 martie. Mi-a fost drag că am fost cu Irina la Congres. Nici vorbă să fie gravidă", declara Liviu Dragnea, la scurt timp după Congresul din anul 2018. 

Irina și-a făcut anumite intervenții la nivelul feței după despărțirea de fostul lider PSD
Irina și-a făcut anumite intervenții la nivelul feței după despărțirea de fostul lider PSD

Dar relația lor a ajuns la final, în decembrie 2021, iar Irina Tănase a început să fie din ce în ce mai puțin activă pe rețelele de socializare. După despărțirea de Liviu Dragnea, Irina declara că separarea i-a produs multă suferință, acel episod fiind unul dintre cele mai dureroase din viața sa. 

Timpul trece și are capacitatea de a vindeca orice rană, indiferent de profunzimea acesteia, așadar soarele a răsărit din nou pe strada tinerei. Se pare că iubește și formează un cuplu alături de un afacerist care activează în industria farmaceutică și are o sumă impresionantă în conturi. 

Vezi și: Irina Tănase, complet schimbată după despărțirea de Liviu Dragnea 

De ce s-au despărțit Liviu Dragnea și Irina Tănase 

Despărțirea dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea a fost una subită și dureroasă, conform Irinei. Politicianul s-ar fi separat de ea printr-un banal SMS, apoi i-a blocat numărul de telefon pentru a nu-l putea contacta și cere explicații suplimentare. Imediat după separere, Irina declara, plină de îndurerare, că Liviu Dragnea a fost singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată.

Motivul pentru care cei doi s-au despărțit ar fi fost o presupusă infidelitate a Irinei. Fostul lider PSD nu a dorit să asculte explicațiile partenerei de viață, așadar și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuiau amândoi, iar ulterior i-a trimis SMS-ul final. 

Cine este Paul, bărbatul cu care l-a înșelat Irina pe Liviu Dragnea 

Se pare că Irina Tănase l-ar fi înșelat pe Liviu Dragnea cu un fost iubit, pe nume Paul. Tatăl acestuia ar deține importante afaceri în Alexandria. Liviu Dragnea nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului care a determinat-o pe Irina să calce strâmb. În schimb, a confirmat despărțirea de Irina și a subliniat că întoteauna își asumă deciziile luate. 

Ar putea să te intereseze și: Cine este noul iubit al Irinei Tănase 

Politicianul a dat uitării relația de opt ani pe care a avut-o cu Irina, iar în prezent iubește o aștă femeie, la fel de tinerică și cu la fel de mult potențial. Oana Leonte, până nu cu mult timp în urmă președința grupării de tineret a partidului Alianței pentru Patrie, este cea alături de care Dragnea își creează planuri de viitor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
criminal freepik jpg
bacalaureat jpg
bear 1283347 1280 jpg
ventilator istock jpg
cariera elevi jpg
pompieri smurd jpg
Olt 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net