„Îmi iubesc soțul, dar atunci când bea, devine un monstru”. O femeie de 35 de ani trăiește în chinuri și și-a spus povestea cumplită

Unele povești de dragoste ascund drame adânci și chinuitoare. O femeie, în vârstă de 35 de ani, și-a împărtășit povestea tulburătoare despre viața sa alături de soțul ei, o relație marcată de abuzuri verbale și fizice atunci când partenerul bea. Povestea sa, relatată pentru ziarul The Sun, dezvăluie drama din spatele zâmbetelor aparent fericite și necesitatea de a aduce în discuție problema complexă a violenței domestice.

Abuz. Foto: arhiva.
Abuz. Foto: arhiva.

O dragoste tulburată de alcool

La cei 35 de ani, femeia trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat de 40 de ani de zece ani. Relația lor este umbrită de problema consumului excesiv de alcool a partenerului, care devine o sursă de abuzuri verbale și fizice.

Eu am 35 de ani, el 40 și suntem împreună de zece ani. Nu este alcoolic, dar când începe să bea, nu se oprește până când se prăbușește pe canapea", a povestit ea.

Femeia relatează că, partenerul său intră într-un ciclu distructiv de băutură începând cu ziua seara de vineri și continuă până a doua zi dimineața, cu schimbări între bere, vin și băuturi spirtoase. Această spirală de alcool declanșează momente de furie și violență.

Vineri, el va veni acasă de la serviciu la 18:00, va deschide o bere, apoi va bea toată noaptea, uneori până la 5:00. Odată ce berile sunt terminate, el va trece la vin și apoi la băuturi spirtoase", adaugă femeia.

Femeia spune că partenerul său devine un "monstru" atunci când consumă alcool

Descriind momentele terifiante, femeia mărturisește că partenerul său devine un "monstru" atunci când consumă alcool, urlând și aruncând lucruri. A recunoscut chiar un incident în care a fost atacată cu un pahar. „Îmi iubesc soțul, dar atunci când bea, devine un monstru”, a spus femeia.

Când bea, este îngrozitor pentru mine, urlă și se enervează pentru nimic. Săptămâna trecută, a aruncat un pahar în mine. Din fericire, a ratat.

Nu mai avem viață sexuală și abia îmi vorbește, chiar și când este treaz.

Singurul moment în care este drăguț este când trebuie să împrumute niște bani. Mi-i returnează uneori, dar nu întotdeauna – îmi datorează mult.

Acum spune că vrea să se mute la 100 de mile depărtare pentru a fi lângă familia lui. Dar prietenii mei sunt rețeaua mea de sprijin. Ne întâlnim în fiecare săptămână și mă fac să mă simt bine cu mine.

Sunt îngrijorată că, dacă ne mutăm, voi fi complet singură și nefericită", a povestit femeia pentru The Sun.

Psihologul care a consiliat-o a avertizat-o că viitoarele atacuri ar putea fi mai grave și i-a recomandat să iasă din această relație toxică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net