Singura femeie care a putut să-l viziteze pe Michael Schumacher. Soția fostului campion F1 și-a dat acordul

Michael Schumacher (55 de ani) rămâne, chiar și în ziua de astăzi, unul dintre cei mai bine cunoscuți și îndrăgiți piloți de curse care au trăit vreodată. De-a lungul carierei sale, Schumacher a reușit să cucerească nenumărate trofee, însă viața lui s-a schimbat complet în urma accidentului din 2013. Acum, o femeie a primit acordul pentru a-l vizita pe pilotul de Formula 1, chiar de la soția acestuia.

Laila Hasanovic este iubita lui Mick Schumacher / foto: Instagram
Laila Hasanovic este iubita lui Mick Schumacher / foto: Instagram

Pe data de 29 decembrie s-a împlinit un deceniu întreg de la accidentul teribil pe care l-a suferit pilotul german Michael Schumacher, în timp ce se afla la schi în Alpii francezi. Jurnalistul Jens Gideon, care a discutat cu cei care au intervenit primii la locul accidentului, a concluzionat că au existat 2 mari erori, ce au dus la starea de sănătate încă precară a pilotului.

Se pare că prima astfel de greșeală ar fi fost cauzată de condițiile de pe pârtie. În acea zi, nu ar fi fost îndeajuns de multă zăpadă pentru a se schia, iar un instructor de schi spunea la acea vreme că astfel de condiții sunt extrem de periculoase. Apoi, potrivit jurnalistului, a doua greșeală ar fi fost făcută de către salvatori, care au subestimat gravitatea accidentului.

Femeia care îl poate vizita pe Michael Schumacher

Deși au trecut deja 10 ani de la acel accident teribil, ce l-a condamnat pe Michael Schumacher la nu mai puțin de 6 luni de comă, încă nu se știu foarte multe despre ce s-a întâmplat cu acesta. Soția pilotului, Corinna Schumacher, a făcut tot posibilul pentru a ține problemele familiei cât mai departe de ochii lumi.

Cu toate acestea, recent, o nouă persoană a fost adăugată pe lista celor care îl pot vizita pe Michael Schumacher. Este vorba despre Laila Hasanovic (23 de ani), iubita fiului pilotului de Formula 1, Mick Schumacher. Cei doi formează un cuplu din luna august a anului trecut, iar acum Corinna Schumacher și-a dat permisiunea pentru ca viitoarea sa noră să îl viziteze pe faimosul pilot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net