Mamaia, detronată. Care este noua perlă a litoralului românesc, locul unde se află plaja cu nisipul cel mai fin. Românii o vor lua cu asalt în 2024

Turismul de litoral în România este în plină expansiune, iar odată cu apropierea verii, atenția se îndreaptă către locurile de vacanță ce promit să ofere experiențe de neuitat. În 2024, toate privirile sunt îndreptate către Eforie Nord, stațiunea care, potrivit statisticilor recente, detronează Mamaia și devine cea mai căutată stațiune de vacanță de pe litoralul românesc.

Eforie Nord. Foto: arhiva.
Eforie Nord. Foto: arhiva.

Creștere de 27% pentru rezervările din această vară pentru Eforie Nord

Creșterea cu 27% a rezervărilor de vacanțe la mare pentru vara 2024, înregistrată în perioada octombrie 2023 - martie 2024, arată că românii sunt din ce în ce mai atrași de farmecul și facilitățile oferite de Eforie Nord. Această stațiune este o adevărată bijuterie ascunsă, ce promite să ofere experiențe deosebite turiștilor, fiind acum în fruntea preferințelor de vacanță.

Ce a făcut ca această stațiune să devină atât de dorită

Ceea ce face ca Eforie Nord să fie atât de atrăgătoare pentru turiști este nu doar plaja sa vastă și minunată, ci și proiectul ambițios de construcție a unui nou aquapark, ce promite să ofere distracție și relaxare într-un cadru de excepție. Cu o plajă nouă ce se întinde pe o suprafață de 23 de hectare și având nisipul cel mai fin din întregul litoral românesc, Eforie Nord devine punctul de atracție pentru cei ce caută să se bucure de soare, mare și distracție.

3 milioane de metri cubi de nisip au fost folosiți pentru plaja din Eforie Nord

Inițiativa Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor de a dezvolta această nouă plajă la Eforie Sud vine ca un răspuns la cerințele tot mai mari ale turiștilor și ca o confirmare a interesului crescut pentru turismul de litoral din România. Construcția acestei plaje a fost realizată cu grijă și atenție la detalii, utilizând peste trei milioane de metri cubi de nisip extras din largul mării, pentru a asigura o experiență de neegalat pentru vizitatori.

Cu rezervările de vacanță în creștere și cu perspectivele oferite de această nouă atracție turistică, Eforie Nord promite să devină un magnet pentru turiștii din întreaga țară. Sezonul estival 2024 se anunță a fi unul memorabil, iar această stațiune pregătește să primească cu brațele deschise pe toți cei ce doresc să se bucure de farmecul și frumusețea litoralului românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net