Sezonul estival prinde viață. Ofertele de cazare la mare și în Delta Dunării pentru minivacanța de 1 Mai

Odată cu minivacanța de Paște, se deschide oficial sezonul estival în România, iar industria ospitalității de pe litoral și din Delta Dunării se pregătește să primească primii turiști ai anului. În perioada 1‑6 mai, atât bugetarii, cât și alți doritori de relaxare și distracție vor avea oportunitatea de a petrece câteva zile la mare sau în frumusețile naturale ale Deltei.

Odată cu minivacanța de Paște, se deschide oficial sezonul estival în România. Foto: arhiva.
Odată cu minivacanța de Paște, se deschide oficial sezonul estival în România. Foto: arhiva.

Costinești va găzdui festivalul de muzică „Hustle”

Primele semne ale sezonului se fac simțite prin organizarea unei game variate de evenimente. În perioada 26 - 29 aprilie, Costinești va găzdui festivalul de muzică „Hustle”, în timp ce, în intervalul 1‑7 Mai, atenția petrecăreților se va îndrepta către stațiunea Mamaia, unde va avea loc o nouă ediție a festivalului de muzică electronică „Suvawes”.

Dar distracția nu se oprește aici. Pe litoral sunt planificate și festivaluri culinare, parade și o mulțime de petreceri, astfel încât turiștii să se bucure din plin de atmosfera de sărbătoare și relaxare.

Oferte variate de cazare

Ofertele de cazare sunt variate, adresându-se tuturor gusturilor și bugetelor. De la cazare simplă, fără mic dejun, până la pachete all-inclusive pentru perioada de 1 mai sau Paște, hotelierii au pregătit o varietate de opțiuni. Cele mai avantajoase tarife se găsesc prin intermediul agențiilor de turism, care propun pachete atractive pentru diverse destinații de pe litoralul românesc.

Prețurile pentru minivacanța de 1 mai și Paște, prin agenția noastră, încep în stațiunea Mamaia de la 155 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, la un hotel de trei stele, iar dacă vorbim de un hotel de patru stele prețul este de 239 de lei pe noapte pentru o cameră”, a explicat Ștefan Necula, managerul unei agenții de turism specializate în ofertele pe litoralul românesc.

Pentru cei care își doresc o experiență de neuitat și nu se uită la bani, există și oferte de lux, care includ tot confortul și serviciile premium. La un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia, pachetele pentru perioada minivacanței de 1 mai pornesc de la 229 de euro pe noapte pentru cazare în cameră dublă, asigurând acces la facilități precum piscină interioară, spa, jacuzzi și sală de fitness.

Cât costă un sejur în Delta Dunării

Ofertele pentru cei care preferă o escapadă în Delta Dunării sunt la fel de atrăgătoare. „Un sejur de trei nopți la pensiunea noastră, în perioada 3‑6 mai, pornește de la 1900 de lei pe noapte pentru o persoană, include toate mesele, cu preparate tradiționale și bineînțeles din pește, spectacole tradiționale, foc de tabără și excursii în Delta Dunării”, a declarat Daniel Ilușca, administratorul unui complex turistic din Crișan, Delta Dunării.

Indiferent de preferințe, oferta bogată și diversificată face din această minivacanță o oportunitate perfectă pentru a începe sezonul estival cu dreptul, bucurându-se de frumusețile litoralului și ale Deltei Dunării într-un cadru relaxant și plin de distracție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net