Decoperire șocantă în Eforie Nord. Un făt a fost găsit într-o pungă, fără suflare, pe plajă

Un făt a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o plajă din Eforie, iar poliţiştii au început cercetările în acest caz care a îngrozit pe toată lumea.

Fătul a fost găsit de un turist / foto: Adevărul
Fătul a fost găsit de un turist / foto: Adevărul

Macabra descoperire a fost făcută jurul orei 9.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost anunțați cu privire la faptul că, pe plajă, a fost găsit cadavrul unui făt.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare.

Din primele informații, cel care a făcut descoperirea macabră este un turist care se uita după pești, și a văzut punga în care se afla fătul adusă la mal de valuri.

Bebeluș născut cu capul strivit, în Satu Mare

Acum mai puțin o lună, în Satu Mare a fost înregistrat un caz șocant. Mama unui bebeluș născut în spitalul județean din oraș, în săptămâna 40 de sarcină, acuză că manevrele care i-au fost aplicate în timpul naşterii au dus la decesul copilului său.

Femeia spune că a avut parte de o naştere dificilă, ea acuzând că în sala de naşteri medicii ar fi folosit metode brutale pentru a-i aduce copilul pe lume, scorul acestuia la naştere fiind unul foarte scăzut, din cauza lipsei oxigenului.

A doua zi după naştere, starea bebeluşului s-ar fi agravat, iar medicii de la Satu Mare au decis să-l trimită la un spital din Oradea, unde, în urma unor analize amănunţite, medicii ar fi stabilit că bebeluşul are leziuni grave la cap, fracturi craniene şi hemoragie cerebrală. Bebelușul a decedat la unitatea sanitară din Oradea.

„A fost o sarcină fără probleme, o sarcină la termen, a fost periodic la toate investigaţiile medicale, nu a neglijat sarcina, s-a pregătit şi urma să nască normal pentru că nu era prevăzută niciun fel de complicaţie.

În timpul naşterii s-ar fi chinuit să scoată fătul, nu ar fi reuşit, ar fi apăsat-o cu coatele pe burtă, cert este că fătul a fost scos cu tot capul zdrobit, ulterior a fost dus cu elicopterul la Oradea, cam asta este ce a povestit mama.

S-a formulat plângere penală şi urmează să se cerceteze dacă există un caz grav de culpă medicală, un caz de ucidere din culpă ca urmare a unui act medical indeplinit în mod defectuos.

Suntem pe urmărire penală deocamdată in rem, până în acest moment nicio persoană nu a fost pusă oficial sub acuzare, nicio persoană nu are calitatea de suspect”, a declarat pentru News.ro Răzvan Doseanu, avocatul familiei care a pierdut bebeluşul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net