Mănâncă acest aliment zi de zi, iar kilogramele se vor topi văzând cu ochii. Este recomandat în orice dietă

Când vine vorba despre o dietă sănătoasă, cu toții am auzit multă lume ce ne recomandă să consumăm cât mai multe legume, fructe, cât și să înlocuim carnea cu opțiuni vegetale, cum ar fi, de exemplu, soia. Însă, dacă carnea roșie poate, într-adevăr, să aibă un efect negativ asupra sănătății noastre, asta nu înseamnă că trebuie să eliminăm orice fel de carne din dietă! Dimpotrivă, cea slabă ne poate ajuta enorm în lupta cu kilogramele!

Pieptul de pui are o carne slabă, extrem de benefică pentru sănătate
Pieptul de pui are o carne slabă, extrem de benefică pentru sănătate

Atunci când vorbim despre o dietă sănătoasă, deja am observat cu toții care este tema generală a discuției. Cât mai multe legume, cât mai multe fructe, iar, pe cât posibil, carnea trebuie scoasă din alimentația noastră, deoarece ne poate produce diverse probleme de sănătate, destul de serioase. Ei bine, acest lucru poate fi adevărat în cazul cărnii roșii, dar asta nu înseamnă că toate variantele de carne sunt la fel de dăunătoare pentru organism! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, cea slabă este chiar extrem de benefică pentru dieta voastră!

Pentru a clarifica lucrurile trebuie menționat că atunci când spunem „carne slabă” ne referim la piept de pui fără piele, piept de curcan, diferite tipuri de pește, ba chiar și mușchi de porc! Potrivit dieticianului Lori Walker, această carne este bogată în nutrienți, fiind vitală pentru susținerea unui metabolism sănătos! De asemenea, ea poate fi extrem de utilă în lupta împotriva kilogramelor în plus!

Carnea slabă are un conținut scăzut de calorii și grăsimi

Datorită conținutului extrem de scăzut de grăsimi și calorii, este un fapt bine cunoscut în rândul nutriționiștilor că acest tip de carne este perfect, atunci când vreți să mai dați jos din greutatea în exces. Iar mai mult decât atât, carnea slabă vine și cu o mulțime de proteine, care ne vor stimula metabolismul, pe lângă faptul că vor ajuta la păstrarea masei musculare.

Se pare că proteinele din această carne necesită mai multă energie pentru a fi digerate, lucru ce ne va oferi o senzație de sațietate, de-a lungul zilei.

image
image
image
image
image
image
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
camera ascunsa pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net