Super mesajele de 1 Decembrie ale vedetelor. Cum sărbătoresc Ziua Națională a României

Ultima actualizare:

Super mesajele vedetelor de 1 Decembrie i-au impresionat pe români astăzi, când sărbătorim cu toții Ziua Națională. Vlad Gherman, Mirela Vaida, Andreea Esca și mulți alții au ținut să celebreze acest moment special împreună cu fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare și nu numai.

Ziua Națională a României este un moment cu adevărat special. Mii de români așteaptă în fiecare an, cu nerăbdare, paradele militare. Anul acesta, în pofida prognozei meteo deloc favorabile, publicul a fost prezent de 1 Decembrie atât în București, cât și la Alba Iulia și Constanța, acolo unde au urmărit defilările soldaților români, dar și ale unor grupuri de soldați din alte țări NATO.

Citește și: Stai acasă în mini-vacanța de 1 Decembrie? Acestea sunt filmele sau serialele pe care le poți urmări

Mesajele vedetelor de 1 Decembrie

Mai multe vedete din România au decis să transmită public niște mesaje frumoase, adresate românilor din întreaga lume. Oameni de televiziune, actori, sportivi, artiști, cu toții sunt uniți astăzi, de 1 Decembrie, de dragostea pentru țară. Ziua Națională a României este momentul în care au lăsat cu toții deoparte nemulțumirile sau necazurile și au încercat să privească partea plină a paharului, cu speranța că viitorul va aduce și lucruri bune în viețile românilor.

La multi ani, Romania! Ma simt norocos ca m-am nascut aici. Da, stiu, exista situatii prin tara mai putin fericite si daca e sa imi pun o dorinta de ziua noastra este sa fim cu totii sanatosi si norocosi”, este mesajul lui Vlad Gherman.

„La mulți ani, România”, a scris și Ianis Hagi, pe rețelele de socializare. 

Vezi și: Cele mai tari imagini, mesaje și felicitări pe care le poți trimite de 1 Decembrie

Și Mirela Vaida și-a dorit să le amintească românilor din întreaga lume despre importanța acestei zile. Ea crede că dorul de țară rămâne mereu în suflet, indiferent de locul în care ajungi să trăiești, iar legătura spirituală cu locurile natale nu se frânge niciodată.

„Indiferent ca suntem in tara sau peste hotare, dorul de acasa ne cheama mereu... La multi ani, Romani de pretutindeni! La multi ani, Romania”, a transmis prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Andreea Esca a ținut să facă o urare dublă de 1 Decembrie: „La mulți ani, România! La mulți ani, Pro TV”.

Gabriela Cristea a ales să își arate dragostea de țară cu niște versuri, postate pe conturile ei de pe rețelele de socializare, de 1 Decembrie: „Căci rămâne stânca, deşi moare valul / Dulce Românie, asta ţi-o doresc”.

Iată și: Cel mai bun cozonac de 1 Decembrie. Rețeta tradițională de te lingi pe degete

Oana Moșneagu le-a făcut o surpriză urmăritorilor ei de pe Instagram, căci a postat și imagini emoționante, lângă mesajul transmis tuturor românilor, de Ziua Națională.

„Profit de această zi ca să mă postez pe mine la 6 ani și să fur startul postărilor de genul care vor năvăli pe instagram în această lună, printre postările cu brazi, globuri, cadouri și sarmale. Sunt în ie, deci corespunde. La mulți ani, România! Să fie mai domni cu tine anii ce vin, să nu te mai lase goală și nepregătită pentru viață. La mulți ani, români, să ni-i facem buni, oriunde am fi”, este mesajul actriței din serialul Adela.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net