„Mica Japonie”, noua stațiune din România care promite să îi încânte pe turiști. Unde se află locul de basm

Știm deja că România ascunde nenumărate „bijuterii” turistice. Însă, cei care își doresc liniște și au nevoie de o plimbare în natură, pentru a-și pune ordine în gânduri, fără a pleca din țară, trebuie să știe că se deschide o nouă stațiune, deja supranumită „Mica Japonie”, care promite să îi bucure pe turiști cu priveliști minunate, ce par desprinse din peisajele idilice prezentate în cele mai frumoase filme japoneze. Locația se va deschide publicului începând cu 1 iunie 2024.

Grădinile Fermecate ale Dragonilor, o destinație de vis din România / foto: colaj Facebook
Grădinile Fermecate ale Dragonilor, o destinație de vis din România / foto: colaj Facebook

La doar o oră și 40 de minute distanță de Cluj, în Găiești, din județul Mureș, a apărut o nouă bijuterie turistică. Grădinile Fermecate ale Dragonilor, supranumită și „Mica Japonie”, este noua stațiune din România care urmează să fie deschisă publicului.

Oferind o experiență captivantă și educativă pentru vizitatori de toate vârstele, aceste grădini impresionante se întind pe o suprafață de 6 hectare și găzduiesc peste 1500 de specii de plante, de la flori exotice și arbuști încântători la plante rare și arbori seculari. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe magice în mijlocul naturii, este un loc de basm tocmai bun.

Grădinile Fermecate ale Dragonilor își deschid porțile pe 1 iunie 2024

De asemenea, este destinația ideală pentru cei care vor să se conecteze cu natura și să se bucure de priveliști minunate, așa cum vezi doar în filmele japoneze, cât și pentru cei pasionați de fotografie. Sunt multe activități de recreere pe care organizatorii le pun la dispoziția celor care vin să se bucure de o plimbare printre miile de specii de plante.

Cum mulți români visează să viziteze Japonia datorită farmecului său aparte, dar și pentru a explora locurile pline cu flori care au devenit un simbol pentru Țara Soarelui Răsare, dar nu au un buget să plece în Asia, Grădinile Fermecate ale Dragonilor îi vor încânta pe turiști cu frumusețea și misterul specific grădinilor japoneze.

Programul de vizitare al Grădinilor Fermecate ale Dragonilor din Găieşti - județul Mureş, la o oră și 40 de minute de Cluj - începe din 1 iunie 2024, chiar de Ziua Copilului, și este deschis zilnic între orele 10:00 și 18:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
ciolacu facebook jpeg
regina sophia magdalena jpg
gustari sanatoase 1200x800 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net