Mustăcioara lui, pana albatrosului! Liviu Dragnea a albit de tot, de când a ieșit din pușcărie

Ultima actualizare:

În 2019, Liviu Dragnea, 60 de ani, a fost spulberat de pe valul înalt al politicii autohtone, fiind trimis la închisoare într-un dosar al angajărilor fictive, în județul Teleorman. Căderea a fost atât de abruptă, încât fostul lider al social-democraților, care numea premieri și dădea tonul în politică, a tras după el un întreg anturaj. Nu în spatele gratiilor, ci în sertarele închise ale politicii contemporane, întrucât nici unul dintre acoliții săi nu a mai prosperat în vreo funcție publică.

Liviu Dragnea a pierdut un pic de pigment, dar zâmbetul i-a rămas neschimbat
Liviu Dragnea a pierdut un pic de pigment, dar zâmbetul i-a rămas neschimbat

În 2019, Liviu Dragnea ajungea la pușcărie. Începuse să încărunțească de câțiva ani, fiind protagonistul mai multor dosare grele. A crezut că justiția îi va oferi clemență, întrucât reușise să evite, „la mustață” o condamnare cu executare. În dosarul Referendumului, Liviu Dragnea primise o pedeaspsă cu suspendare, iar decizia, din 2018, de a executa închisoare, în dosarul angajărilor fictive, îl ținea treaz nopțile.

După eliberarea din închisoare, lucrurile au luat-o la vale și mai tare

Era o perioadă tensionată, atât la serviciu, cât și în sălile de judecată, mai ales că în dosarul angajărilor fictive una dintre sursele procurorilor era chiar mama copiilor săi, Bombonica. Ca o ironie a sorții, cel născut în satul Gratia, din Teleorman, a ajuns în spatele gratiilor, la Rahova și la Jilava. Nu a prins rădăcini în nici unul dintre penitenciare, întrucât a fost eliberat condiționat, în 2021.

A rămas în memoria tuturor momentul când Irina Tănase, 30 de ani, iubita sa mult mai tânără, venise la penitenciarul Rahova declarând: „Am venit să-mi iau bărbatul acasă!”, precum o parteneră fidelă. Precum... Pentru că Irina nu ar fi fost tocmai „cuminte” în perioada petrecută la „răcoare” de Liviu Dragnea, cunoscut drept „Daddy”(n.r. Tăticul).

Informații despre presupuse aventuri ale Irinei Tănase au ieșit la iveală, la scurt timp după eliberarea lui Daddy. Bănuit pentru scurgerea de informații a fost chiar Codrin Ștefănescu, vechiul „combatant” și frate de arme al lui Liviu Dragnea. Cert este că relația s-a rupt brusc, fără explicații concrete oferite de cei doi.

Rămas cu Codrin Ștefănescu, Daddy s-a declarat suporter al partidului politic înființat de acesta. Au urmat declarații, planuri pentru un viitor măreț, relansări politice, în limita permisă de eliberarea condiționată, și chiar întâlniri cu fanii. Asemenea relației cu Irina Tănase, povestea dintre Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu s-a încheiat brusc și abrupt. S-a lăsat cu declarații tăioase și chiar jigniri.

Duminică sera, 27 noiembrie, Daddy s-a adresat poporului. Invitat în emisiunea „Statul Paralel”, de la Realitatea Plus, Liviu Dragnea a promis că va publica un program de guvernare poleit cu vasta sa experiență politică, destinatar fiind partidul care va câștiga alegerile. Altfel, despre viața și activitatea sa, Daddy a dezvăluit că s-a implicat în afacerile agricole ale fiului său, rămas și el burlac, în august 2022.

Am lucrat cu fiul meu la ferma agricolă, am reușit să terminăm semănatul la toate culturile”, a dezvăluit Liviu Dragnea, care a albit complet. De la „mustăcioara lui, pana corbului”, Daddy a ajuns la „mustăcioara lui, pana albatrosului”! 

Dacă Daddy a albit complet, fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea, s-a vopsit! Amintind, parcă, de trucurile fostului premier Petre Roman, Gabriel Oprea a ales o culoare închisă, dar a stat departe de activitățile sportive, având același fizic cunoscut. Spre deosebire de acesta, Petre Roman prefera sportul pentru a obține un tonus pe măsură.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net