Mută 2 bețe de chibrit pentru a obține cel mai mare număr posibil. 27% reușesc, restul se dau bătuți

Testele de perspicacitate și puzzle-urile sunt modalități excelente de a-ți antrena creierul și de a-ți îmbunătăți gândire analitică. Un astfel de puzzle, care implică mutarea a doar două chibrituri pentru a obține cel mai mare număr posibil, a devenit viral pe internet. Doar 27% dintre cei care îl încearcă reușesc să rezolve acest puzzle, în timp ce restul se dau bătuți.

Teste de perspicacitate. Foto: arhiva.
Teste de perspicacitate. Foto: arhiva.

Instrucțiunile puzzle-ului

În imaginea de mai sus, există un număr format din bețe de chibrit. Sarcina ta este să muți doar două bețe de chibrit pentru a forma cel mai mare număr posibil. Poți să reușești să rezolvi acest puzzle în 20 de secunde?

Pentru a rezolva acest tip de puzzle, este necesar să gândești diferit și să folosești gândirea laterală. În loc să te concentrezi pe soluții evidente, trebuie să analizezi cu atenție cum fiecare mutare poate modifica structura numărului inițial și să maximizezi valoarea numerică rezultată.

Care este cel mai mare număr posibil după ce muți două bețe de chibrit

image

În acest puzzle, trebuie să mutați doar două bețe de chibrit din numărul inițial. Să presupunem că numărul inițial este 9448. Iată pașii pentru a găsi soluția:

Identifică două bețe de chibrit care, dacă sunt mutate, vor transforma numerele existente într-un număr mai mare. Mută câte un bețișor de chibrit din fiecare 4 pentru a forma două cifre 1 în loc de 4.

Astfel, numărul inițial 9448 devine 91111 după mutarea a două bețe de chibrit.

Prin mutarea câte unui bețișor de chibrit de la cele două cifre 4, se obține 1 în loc de 4, transformând numărul final în 91111. Acesta este cel mai mare număr posibil obținut prin mutarea a doar două bețe de chibrit.

Puzzle-urile de acest gen nu doar că sunt distractive, dar și provocatoare, îți testează capacitatea de a gândi creativ și analitic. Mutarea a doar două bețe de chibrit pentru a obține cel mai mare număr posibil poate părea simplă, dar necesită o abordare ingenioasă. Aceste exerciții de gândire analitică te ajută să îți dezvolți abilitățile cognitive și să îți menții mintea ascuțită.

Deci, data viitoare când te confrunți cu un test similar, amintește-ți să privești dincolo de soluțiile evidente și să folosești gândirea laterală pentru a găsi răspunsul corect.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fulger trasnet foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net