Nebunii Crăciunului! Iată în ce moduri trăsnite petrec unii oameni sărbătorile

Ultima actualizare:

Crăciunul este prilej de bucurie pentru familiile din lumea întreagă. Cerul este limita, atunci când vorbim despre cum putem celebra această sărbătoare. Unii oameni stau acasă cu familia, alții se plimbă, însă există și câțiva care petrec într-un mod ilar! Vi-i prezentăm în acest articol.

Joel Strasser a ajuns în Cartea Recordurilor (Foto: Guinnes World Records)
Joel Strasser a ajuns în Cartea Recordurilor (Foto: Guinnes World Records)

Citește și: Masa de Crăciun, meniu de vedetă! Ce mănâncă VIP-urile din țara noastră: „La dulciuri e nenorocire mare”

Și-a împodobit barba cu 710 globuri

Un bărbat din Idaho a găsit o nouă modalitate de a intra în spiritul sărbătorilor și de a doborî în același timp un record mondial. Pe 2 decembrie, Joel Strasser, din Idaho, și-a atârnat de barbă 710 globulețe de diferite dimensiuni și culori, intrând astfel în Cartea Recordurilor – cu titlul de cel mai mare număr de ornamente festive atârnate de barba unei persoane.  Întregul proces a durat peste 2 ore și jumătate, apoi încă o oră pentru a le îndepărta complet. Strasser spune că greutatea globulețelor din barba lui a ajuns la cinci kilograme.

Vezi și: Află cum să mănânci sănătos în postul Crăciunului și de Sărbători

Cartea Recordurilor l-a descris pe Joel Strasser ca fiind un  „spărgător în serie de recorduri mondiale”. Unele dintre celelalte recorduri ale bărbatului includ cel mai numărul de: paie de hârtie în barbă (534), bețișoare (520), scobitori (3.500) și cuie de golf (607). Strasser a concurat pentru atât de multe recorduri, încât compania a decis chiar să pună o caricatură cu el pe coperta Guinness World Records din 2023.

Oposumul s-a costumat în brăduț

Oposumul Astrid e gata de sărbătoare (Foto: Profimedia)
Oposumul Astrid e gata de sărbătoare (Foto: Profimedia)

Adorabil! Medicul veterinar Rose Islam (27 de ani), din Seattle, i-a oferit lui Astrid, oposumului ei cu ochii încrucișați, o costumație drăguță de Crăciun. Animăluțul în vârstă de doi ani a fost salvat de la moarte de către stăpâna sa, în urmă cu ceva timp, iar acum a devenit parte din familia ei.

Iată și: De ce a costat 55.000 de euro o vacanță de Crăciun în România. Ce include pachetul

Astrid, care este femelă, nu doar că s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, dar va primi și cadouri de la proprietara ei. Animalul este tratat regește, iar Rose Islam plănuiește să îi ofere oposumului său un ciorap de Crăciun, plin cu bunătăți adecvate pentru el.

Am văzut pălăriile amuzante de Crăciun și am crezut că vor arăta drăguț pe ea și am avut dreptate, pentru că arată uimitor pentru sărbătorile de iarnă”, a declarat Rose, conform CartersVideo.

Află și: Cât costă ținuta pe care Kate Middleton a purtat-o în felicitarea de Crăciun. Articolul ei favorit e accesibil oricui

Ei au în casă 133 de pomi festivi

Tom Kereluk și Vince Jackman au iubit întotdeauna decorațiunile de sărbători, iar casa lor este o dovadă a acestui lucru. Cuplul gay din Alberta, Canada, a reușit să pună 133 de brazi de Crăciun decorați la fiecare etaj al casei lor, în toate camerele - inclusiv în garaj.

Te-ar putea interesa și: Doamnelor, Moș Crăciun a venit mai devreme! S-a lansat calendarul pompierilor australieni

Eforturile lor aduc beneficii adăposturilor de animale care au nevoie, întrucât ei au încheiat un parteneriat cu Central Alberta Humane Society și au colectat bani și bunuri pentru necuvântătoare, de la oaspeții care le vizitează casa.

De-a lungul anilor, au reușit să strângă peste 30.000 de dolari. Ei au numit strângerea de fonduri drept „Sofia sărbătorește Crăciunul”, după numele iubitului lor cățeluș chihuahua, care a murit în urma unor complicații.

Iată și: L-au amendat pe Moș Crăciun! S-a certat cu polițiștii și a refuzat să plătească

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net