Doamnelor, Moș Crăciun a venit mai devreme! S-a lansat calendarul pompierilor australieni

Ultima actualizare:

Stimate doamne de pretutindeni, anul acesta, Moș Crăciun a venit mai devreme pentru dumneavoastră! Parcă ar fi 8 Martie, a doua oară, anul acesta. Calendarul, pentru 2023, cu pompieri australieni a fost lansat.

Aproape zece variante ale calendarului sunt disponibile, fiecare având câte un set de imagini tematice: căței, pisicuțe, iepurași, animale diverse, căluți sau armăsari, evident, și vestiementație denim. Există și varinta unui pachet întreg, cu format A3 sau redus. Întrucât calendarul împlinește 30 de ani, ediția de anul acesta este una aniversară.

Clientele sau clienții au la dispoziție o ofertă generoasă. De exemplu, în varianta cu vestimentație denim, fiecare lună a anului include fotografii cu câte doi pompieri la bustul gol. Întrucât animăluțele alese pentru a ilustra celelalte variante, alături de câte un pompier australian, sunt foarte simpatice, producătorul a scos și seturi separate în care apar exclusiv pozele necuvântătoarelor.

Prețurile oscilează între 14,81 de euro și 125,54 de euro, iar unele calendare sunt expediate împreună cu o felicitare personalizată și semnată de un pompier australian. Separat de asepctul fizic impecabil și curat, afișat în fotografiile care ilustrează calendarul, pompierii din Australia sunt recunoscuți ca fiind unii dintre cei mai profesioniști, din breaslă, la nivel global. Ei au de rezolvat misiuni foarte dificile, cu un grad ridicat de risc, Asutralia fiind una dintre țările cu cele mai sălbatice incendii de vegetație, de pe întreaga planetă.

Astfel, deși unii ar putea să creadă că realizarea ședințelor foto și succesul aferent al calendarelor este apogeul carierei pompierilor din Australia, bărbații din imagini au reușite mult mai notabile, ale căror rezultate sunt contabilizate în vieți salvate. Atât de oameni cât și din rândul faunei diversificate din Australia. De aici și asocierea cu simpaticele animăluțe. 

De altfel, și banii strânși din vânzările calendarelor ajung în conturi destinate unor acțiuni caritabile. „De la debutul modest, din 1993, al calendarului cu pompieri australieni, Fundația „Spitalul copiilor” a beneficiat de fondurile strânse pentru cercetare, în cazurile în care copiii au fost victime ale incendiilor. După 30 de ani, prinintermediul caendarului cu pompieri australieni, s-au strâns peste 3,4 milioane de dolari pentru acțiuni caritabile”, se arată pe pagina destinată achiziționării celebrului calendar.

Produsele comercializate pe acest portal pot fi expediate la nivel global, iar producătorul se mândrește cu un sistem mai rapid de expediere a coletelor. 

Într-un clip video, dedicat culiselor realizării calendarului, pompierii australieni au arătat și ce presupune pregătirea pentru ședința foto anuală. Ei recunosc faptul că pregătirea fizică vine, oricum, la pachet cu sarcinile meseriei. Astfel, pompierii australieni au un program strict, ce implică mers la sala de forță și un regim alimentar specific, susținut cu suplimente, pentru a asigura pachetele de mușchi atât de admirate.

Am petrecut câțiva ani și în armată, așa că sunt obișnuit cu antrenamentele, mai ales cu cele cardio, care sunt necesare, oricum”, povestește unul dintre pompieri. Evident, bărbații trec și prin mâna unor stiliști profesioniști, care se asigură că pompierii au un aspect fără cusur înainte de a ajunge în fața obiectului foto, cu tunsorile potrivite sau machiajul adecvat.  Interesant e faptul că unele decoruri sunt realizate chiar de pompierii fotografiați.

Reacțiile din mediile de socializare nu au întârziat, doamnele comentând: „Am un incendiu urgent! Sunt în SUA, dar nu e o problemă. Aștept”, „Vai, vreau să fiu acea pisică” sau „Mă ofer voluntară să salvez calul din poză”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net