Incendiu de proporții la o fabrică de mezeluri din Timișoara. 169 de persoane se aflau în clădire

Ultima actualizare:

Au fost momente de panică, miercuri seară, la Timișoara, după ce un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mezeluri. Aproximativ 170 de angajați au fost evacuați. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apoi transportate la spital.

Incendiu de proporții la o fabrică de mezeluri din Timișoara
Incendiu de proporții la o fabrică de mezeluri din Timișoara

Incendiul a fost anunțat la dispeceratul ISU în jurul orei 20:25. Pompierii au fost chemați să intervină după ce hala de aproximativ 3.000 de metri pătrați s-a umplut de fum.

Conform ISU Banat, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 5 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, 3 echipaje SMURD şi un efectiv de 35 de pompieri.

„Sosiți în zonă, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3.000 mp. S-au format echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Incendiu puternic la o fabrică din Timișoara

169 de angajaţi au ieşit din imobil în siguranţă, în urma incendiul izbucnit miercuri seară la fabrica de mezeluri a companiei Smithfield din Timişoara. Un fum foarte gros și înecăcios a cuprins o hală din zona de procesare a fabricii, potrivit Opinia Timișoarei. Din păcate, cinci persoane au ajuns la spital.

„A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă, care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical.

De asemenea, alte 4 persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului.

Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate. Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Incendiul a fost lichidat

La aproximativ două ore și jumătate din momentul în care a fost anunțat la dispeceratul ISU, incendiul de la fabrica de mezeluri a companiei Smithfield din Timişoara a fost lichidat.

„La ora 22:57 incendiul a fost lichidat. Pompierii lucreaza in continuare pentru evacuarea fumului, identificarea focarelor ascunse si inlaturarea efectelor negative ale incendiului.

Focarul de incendiu s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 100 mp. În urma incendiului au ars mase plastice, material lemnos și alte materiale”, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net