O româncă a rămas uimită de răspunsul unui proprietar, după ce a vrut să închirieze o pensiune: „Așa NU în afaceri..”

O femeie a postat un anunț pe un grup de Facebook destinat românilor care caută vacanțe la prețuri accesibile. După ce a găsit o pensiune și a vrut să facă rezervare pentru cazare, aceasta s-a trezit cu un răspuns care a lăsat-o fără grai.

O româna a rămas uimită de răspunsul unui proprietar după ce a vrut să rezerve o pensiune
O româna a rămas uimită de răspunsul unui proprietar după ce a vrut să rezerve o pensiune

„Așa NU în afaceri”

Femeia a precizat că își dorește să petreacă 4 zile în Bucovina la final de august și caută cazare pentru un grup de 20 de persoane. Aceasta s-a arătat interesantă de o pensiune în care să aibă acces la bucătărie și grătar, însă după ce a vorbit cu proprietarul, românca a rămas uimită. Revoltată de răspunsul pe care l-a primit, individa a împărtășit întâmplarea cu oamenii din mediul online, scoțând în evidență faptul că cel care deținea pensiunea, a vrut să-i tragă țeapă.

„Bună ziua! Căutam cazare în Bucovina, pentru sfârșitul lunii august-prima săptămână din septembrie. Suntem interesați de 10 camere pentru un grup de 15 copii și 5 adulți. Dorim o pensiune unde să ne putem gospodării singuri, pentru că nu dispunem de un buget foarte mare și atunci încercăm să reducem costurile cu mâncarea. Deci avem nevoie de o bucătărie utilată, acces la grătar, o curte pentru copii, acces la frigider și sală de mese. Aștept ofertele dumneavoastră.

P.S. Am avut o experiență pe care doresc să o împărtășesc și cu voi, un Așa NU în afaceri… părerea mea”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

Răspunsul proprietarului a lăsat-o fără cuvinte

În continuarea mesajului, românca a publicat și câteva capturi din conversația pe care a purtat-o cu proprietarul pensiunii respective. Mai exact, aceasta a văzut că prețul unei camere era de 120 de lei pe noapte, iar pentru că dorea să închirieze întreaga pensiune formată din 10 camere, aceasta l-a întrebat pe proprietar dacă îi poate face un discount. Ei bine, răspunsul bărbatului a lăsat-o fără replică. În loc să îi facă o ofertă, acesta i-a adăugat încă 300 de lei în plus.

Românca a crezut că nu vede bine și a încercat să îi explice proprietarului că este absurd ceea ce îi cere. Pe de altă parte, acesta a justificat cei 300 de lei în plus prin faptul că bucătăria și vesela pensiunii vor fi folosite de grupul de turiști care se cazează acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net