Plantele care îți aduc noroc în casă, sănătate și bani în portofele

Fiecare casă are o energie proprie, iar plantele pot juca un rol esențial în îmbunătățirea acestei energii. Conform tradițiilor și credințelor din diverse culturi, există plante și flori care au puterea de a atrage norocul, sănătatea și banii în casele noastre. Dacă vrei să aduci o notă de prosperitate și bunăstare în locuința ta, iată câteva plante norocoase pe care ar trebui să le ai în casă:

Există câteva plante norocoase pe care ar trebui să le ai în casă. Foto: Click.
Există câteva plante norocoase pe care ar trebui să le ai în casă. Foto: Click.

1. Crinul Păcii (Spathiphyllum wallisii)

Crinul păcii, cunoscut și sub numele de crinul norocului, este adesea asociat cu pacea și norocul în tradițiile feng shui. Această plantă are frunze verzi lungi și flori albe strălucitoare, creând o atmosferă plăcută în orice cameră. Se spune că această plantă aduce atât pacea, cât și norocul în casă. De asemenea, este cunoscută pentru capacitățile sale de purificare a aerului.

2. Palmierul Pitic (Chamaedorea elegans)

Palmierul pitic, cu frunzele sale elegante, este considerat o plantă care îmbunătățește echilibrul și purifică aerul conform feng shui-ului. Poate fi plasat în orice colț al camerei tale și va aduce o notă de prospețime și bună energie în casă.

3. Ficusul 

Ficusul, cunoscut și sub numele de planta de cauciuc, este apreciat pentru frunzele sale rotunde care simbolizează banii și prosperitatea în feng shui. Se spune că ficusul atrage abundența și norocul. Această plantă poate fi plasată în diferite încăperi ale casei tale, aducând energie pozitivă în fiecare colț.

4. Limba Soacrei

Limba soacrei, cunoscută și sub numele de planta de șarpe, este renumită pentru capacitățile sale de purificare a aerului și pentru capacitatea sa de a absorbi energiile negative din mediul înconjurător. Se crede că această plantă aduce noroc și protecție în casă, protejând locuința de energiile chi negative.

5. Orhideea Phalaenopsis

Orhideea Phalaenopsis este considerată o floare a bogăției și prosperității în feng shui. Această plantă eleganta simbolizează relații bune, fericire și fertilitate crescută. Cu grijă potrivită, această floare poate înflori luni întregi, aducând frumusețe și noroc în casa ta.

6. Bambusul Norocos

Bambusul norocos este asociat cu cele cinci elemente ale feng shui-ului și este considerat un simbol al averii și prosperității. Numărul de tulpini ale bambusului norocos poate influența semnificația sa. Această plantă ușor de întreținut aduce o notă zen și energie pozitivă în casa ta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net