Aniversare în lacrimi pentru Prințul Harry. Moment sfâșietor la împlinirea celor 38 de ani

Ultima actualizare:

Anul acesta, Prințul Harry va avea de o aniversare tristă. Acesta împlinește 38 de ani joi, 15 septembrie, iar atunci funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor fi în plină desfășurare. Fiul cel mic al Regelui Charles avea o legătură foarte strânsă cu bunica sa, iar jurnaliștii britanici au dezvăluit că era chiar nepotul preferat al reginei.

Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a
Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a

„William va deveni rege, așa că mereu a existat o relație foarte strânsă între el și regină. Dar este jumătate familie și jumătate job. În schimb, relația lui Harry cu regina a fost mai degrabă una bunică-nepot”, au spus cei de la news.com.au.  

Vezi și: Prințul Harry, primul mesaj după moartea reginei: «Îți mulțumesc pentru zâmbetul molipsitor»

Pentru Harry va fi trist să știe că împlinește 38 de ani într-un moment delicat și sfâșietor atât pentru familie, regat, cât și pentru cei care au îndrăgit-o pe Regina Elisabeta a II-a. Aceasta a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 96 de ani, pe 8 septembrie 2022.

Scrisoarea lui Harry pentru bunica sa, Regina Elisabeta a II-a

Scrisoarea lui Harry pentru bunica sa este una emoționantă. Fiul Regelui Charles este recunoscător pentru toate amintirile pe care le-a strâns de-a lungul timpului alături de ea și îi mulțumește pentru toate lucrurile bune făcute.

Citește și: Starea Reginei Elisabeta a II-a, cu două zile înainte de deces, dezvăluită de Boris Johnson

„Celebrând viaţa bunicii mele, Majestatea Sa Regina – şi deplângând pierderii ei – ni se reaminteşte tuturor de busola călăuzitoare care a fost pentru mulţi în angajamentul ei faţă de coroană şi datorie.

Bunico, în timp ce această despărţire finală ne aduce o mare tristeţe, sunt mereu recunoscător pentru toate primele noastre întâlniri – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la întâlnirea cu tine pentru prima dată în calitate de comandant şef, până în primul moment când ai cunoscut-o pe soţia mea dragă şi i-ai îmbrăţişat pe strănepoţii tăi iubiţi.

Îţi mulţumesc pentru angajamentul tău faţă de Coroană. Îţi mulţumesc pentru sfaturile bune. Îţi mulţumesc pentru râsul molipsitor. Şi noi zâmbim ştiind că tu şi bunicul v-aţi reunit acum împreună, în pace”, a spus Harry.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net