Prințul Harry, primul mesaj după moartea reginei: «Îți mulțumesc pentru zâmbetul molipsitor»

Ultima actualizare:

Prințul Harry, duce de Sussex, a transmis primul mesaj oficial de la moartea bunicii sale, regina Elisabeta a II-a. Fratele lui William a folosit doar cuvinte de laudă la adresa celei mai longevive suverane din istoria Marii Britanii și i-a mulțumit pentru toate lecțiile de viață pe care i le-a oferit. 

Prințul Harry a transmis un mesaj emoționant despre bunica sa, regretata Elisabeta a II-a
Prințul Harry a transmis un mesaj emoționant despre bunica sa, regretata Elisabeta a II-a

Prințul Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu doi ani și s-a mutat în Statele Unite ale Americii, alături de soția sa, Meghan Markle. Ducele de Sussex a revenit în Marea Britanie pentru a fi alături de Casa Regală în clipele delicate cauzate de decesul suveranei. Prințul Harry a participat la un eveniment comemorativ care a avut loc la Palatul Windsor din Londra, iar ulterior a distribuit pe pagina oficială de Instagram a fundației Archewell un mesaj emoționant dedicat bunicii sale pe care a iubit-o nespus. 

Mesajul prințului Harry, după moartea reginei Elisabeta a II-a 

Citește și: Meghan Markle, momentul despre care vuiește presa internațională 

„Prin celebrarea vieții bunicii mele, regina Elisabeta a II-a și prin plângerea pierderii ei, noi toți ne amintim faptul că a fost un reper de moralitate și loialitate. A fost admirată și respectată la nivel global. Deminitatea și eleganța de care a dat dovadă întreaga viață s-au transformat în moștenirea pe care o lasă tuturor. Să ne amintim cu toții de cuvintele pe care le-a rostit după moartea soțului său, prințul Philip: «Viața este formată din petreceri de adio, dar și prime întâlniri». 

Bunico, deși sunt trist că acum particip la o ultimă petrecere, sunt recunoscătoare pentru toate primele dăți pe care le-am avut împreună: pentru toate amintirile din copilărie, pentru prima dată când m-am afișat în fața ta, iar tu erai comandantul suprem al armatei, pentru prima dată când mi-ai întâlnit soția iubită și mi-ai strâns copiii în brațe. Prețuiesc toate aceste amintiri pe care le-am avut cu tine.

Vezi și: Prințul William, primul mesaj după moartea reginei

Îți simțim deja lipsa și nu doar eu, ci o lume întreagă. Cât despre prima dată...acum îl onorăm pe tatăl meu în calitate de rege. Îți mulțumesc pentru munca depusă. Îți mulțumesc pentru sfaturile bune. Îți mulțumesc pentru zâmbetul molipsitor. Noi toți zâmbim acum că te-ai reunit cu bunicul și sunteți liniștiți amândoi", a fost mesajul prințului Harry. 

Meghan Markle l-a însoțit pe prințul Harry la Palatul Windsor 

Duminică, pe 11 septembrie, prințul Harry și Meghan Markle i-au însoțit pe ducii de Cornwall, la Palatul Windsor din Londra. Apariția lui Meghan Markle a creat reacții diferite din partea celor sosiți să o plângă pe regina Elisabeta a II-a.

Unii au fost revoltați de prezența ducesei de Sussex, în timp ce alții s-au grăbit să-i transmită mesaje de condoleanțe și să-i dăruiască flori. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
bani jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
mama fata ucisă jpeg
fructe si legume 1 jpg
Supermarket Foto Pixabay jpg