Produsul Lidl aflat la super reducere în această săptămână. E iubit de români, iar prețul e aproape la jumătate

Lidl vine cu reduceri uimitoare în această săptămână! Unele dintre cele mai populare produse de pe rafturile magazinului vor fi la prețuri mult mai mici, iar românii vor putea să cumpere cele mai importante alimente la prețuri infime!

Lidl oferă reduceri uriașe în această săptămână
Lidl oferă reduceri uriașe în această săptămână

Începând chiar de astăzi, 23 octombrie, cei de la Lidl ne oferă reduceri uriașe, la unele dintre cele mai importante și populare produse de pe rafturile magazinului!

De exemplu, dacă doriți să gătiți ceva delicios, dar prețurile din ultimul timp v-au făcut să vă răzgândiți, cei de la Lidl vin în ajutorul nostru! Carnea tocată de vită are, în această săptămână, o reducere uimitoare de 31%, așa că nu va trebui să scoateți din buzunar mai mult de 12,99 de lei! La același preț sunt și șnițelele proaspete din piept de curcan, cu o reducere de 18%!

De asemenea, macaroanele urmează să aibă o reducere extraordinară, de 23%, așa că nu va trebui să scoateți din portofel mai mult de 1,99 lei! Iar dacă vă tentează ceva dulce pentru desert, ei bine, salamul de biscuiți are o reducere de 20%, așa că va costa doar 1,89 de lei! Iar de la o masă delicioasă nu poate lipsi un vin bun! Feteasca neagră, demisec, are deja o reducere de 27%, așa că va costa doar 11,99 de lei!

Lidl vine în atenția clienților cu noi reduceri

Cu siguranță veți putea găsi cele mai importante și delicioase produse pe rafturile Lidl, la un preț mult mai mic decât la alte magazine din țară, în această săptămână! Așa că dacă vreți să gătiți o masă delicioasă și să vă și aproviționați pentru perioada următoare, trebuie să mergeți la cumpărături, pentru a profita de reducerile uriașe!

Iar cum deja ne aflăm aproape de luna noiembrie, nu ne poate lipsi din casă un produs devenit tradițional pentru această perioadă din an: mandarinele! Ei bine, acestea au o reducere importantă, la Lidl! Mai precis, ele costă cu 33% mai puțin, așa că un kilogram vă va costa doar 5,99 de lei!

image
image
image
image
image
image
calculator 1680905 1280 jpg
casa pereti bere jpg
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net