Pune cafea în pantofi, iar rezultatul te va uimi. Trucul la care apelează tot mai multe persoane

Uneori, pantofii pot degaja mirosuri neplăcute, iar transpirația este adesea cauza pentru care se întâmplă acest lucru. Din fericire, este posibil să le mascați cu cafea. Acest ingredient este foarte eficient în eliminarea mirosurilor care pot fi deranjante acasă.

Zațul de cafea te scapă de mirosul urât din pantofi. Foto: Click.
Zațul de cafea te scapă de mirosul urât din pantofi. Foto: Click.

Îndepărtarea mirosurilor neplăcute nu este o sarcină ușoară, iar unii folosesc substanțe chimice care pot fi dăunătoare pentru mediu și sănătate. Cu toate acestea, este posibil să vă igienizați pantofii cu un ingredient natural.

Cum să elimini mirosurile neplăcute din pantofi?

După o plimbare lungă sau după transpirație excesivă, pantofii tăi pot avea un miros urât. Acesta din urma poate persista în ciuda ventilației, a aplicării de pudră de talc sau chiar a unui antiperspirant. Din fericire, este posibil să parfumezi acest accesoriu și să-l igienizezi cu sfaturi ecologice precum ingredientul vedetă care este nimeni altul decât cafeaua. Acest lucru vă va permite să obțineți un efect de durată care vă va ușura viața de zi cu zi.

Cum să folosiți zațul de cafea pentru a elimina mirosul de pantofi?

Pentru a elimina mirosurile care sunt emanate de către pantofii tăi preferați, zațul de cafea va fi aliatul tău. Pentru început, va trebui să uscați această pulbere care va igieniza interiorul acestui accesoriu. Apoi turnați-l în pantof și lăsați-l să acționeze timp de cinci ore. După acest timp, scutură-ți pantofii, astfel încât zațul de cafea să curețe și colțurile. Cizmele, pantofii și adidașii tăi își vor recăpăta prospețimea. 

Alte sfaturi pentru a reduce mirosul pantofilor

În timp ce zațul de cafea este ideal pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute de pe pantofi, există câteva sfaturi care vă vor oferi același rezultat. Accesoriile tale nu vor mai mirosi a mucegai sau transpirație. Aceste tehnici funcționează chiar și pentru mirosurile persistente și nu va mai fi nevoie să pulverizați antiperspirant pentru a putea purta  tăi preferați.

1- Bicarbonat de sodiu

Pentru a elimina mirosul de mucegai, transpirație sau umiditate, această pudră albă este ideală. Pentru a beneficia de ea, va trebui să presari câte o lingură în fiecare pantof. Bicarbonatul de sodiu, un ingredient de uz casnic de neoprit, are puterea de a dezinfecta bacteriile și germenii. Lăsați produsul să acționeze toată noaptea și veți fi uimiți de rezultat.

2- Plante

Lavanda, ceaiul și salvie pot elimina mirosurile neplăcute de pe pantofi. Trucul este să plasezi un buchet din plantele tale preferate în interiorul pantofului pentru a alunga mirosurile neplăcute.

3- Ai grijă de picioarele tale

Pentru a combate mirosurile, un simplu gest vă va permite să preveniți acest inconvenient. Uscați-vă bine picioarele după duș. Asigurați-vă că sunt uscate și între degetele de la picioare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net