Pantofi contrafăcuți, vânduți în România la prețuri exorbitante. Este un brand cunoscut

Mii de perechi de pantofi contrafăcuți, vânduți în România ca fiind de la unul dintre cele mai scumpe branduri de articole sportive au fost descoperite de polițiști în Portul Constanța. Este vorba de pantofi care se vând în centrele comerciale din România și cu 2.500 de lei perechea. Polițiștii au constatat că marfa nu este originală, toată încălțămintea era contrafăcută, drept urmare a fost confiscată. 

image

Mii de perechi de adidași contrafăcuți

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, într-un container sosit din China, peste 2.600 de perechi de încălţăminte tip sport, purtând denumirea unui brand cunoscut, susceptibile de a fi contrafăcute.

„În fapt, în data de 11.09.2023, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în Portul Constanţa Sud, într-un container sosit cu o navă din China care transporta, conform documentelor, încălţăminte tip sport, s-ar afla bunuri contrafăcute”, a transmis marţi, 12 septembrie, Garda de Coastă.

Sursa citată a precizat că s-au făcut verificări ale containerului şi s-au descoperit 2.628 perechi de încălţăminte sport purtând denumirea unui brand cunoscut.

Pantofii aveau ca destinație un magazin din București 

Polițiștii de Coastă au stabilit că valoarea mărfii depășeșete șase milionae de lei. Totodată s-a aflat că aceasta urma să ajungă la un magazin din Capitală.

”Valoarea bunurilor a fost estimată la suma de 6.525.324 lei şi ar fi trebuit să ajungă la o societate comercială din Bucureşti. Întreaga cantitate a fost ridicată de către autoritatea vamală”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că brandul este Alexander McQueen. În magazinele din România, o pereche de sneakers costă, în medie, între 1.500 şi 2.500 de lei.

  Pantofii de sport Alexander McQueen sunt confecționați în Italia din piele naturală italiană. Sunt concepuți pentru a fi la modă, discreți și supli și sunt extrem de apreciați în toată lumea. Containerul care era încărcat cu încălțăminte purtând brandul italienesc provenea din China. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net