Puțini români știu de unde provin, de fapt, produsele Pilos, de la Lidl. Nu au nicio legătură cu Grecia

Vă numărați printre românii care preferă laptele Pilos? Acest produs delicios comercializat de Lidl se numără printre opțiunile favorite ale românilor, atunci când vine vorba despre consumul de lapte. Combinația dintre prețul accesibil și calitate îl face greu de rezistat, însă, credeați că acesta chiar este produs în Grecia? Ei bine, în ciuda numelui, veți fi surprinși să aflați că produsul nu are nicio legătură cu această țară!

Produsele Lidl sunt extrem de populare
Produsele Lidl sunt extrem de populare

Probabil că fiecare dintre noi vom fi de acord că produsele de la Lidl se numără printre favoritele românilor, datorită combinației dintre prețul accesibil și calitate. Însă, judecând doar dupăe numele mărcii, putem avea momente în care avem o impresie greșită asupra unui produs, iar, în unele cazuri, această impresie eronată poate fi și singurul motiv pentru care preferăm un anumit produs. Ei bine, în cazul laptelui Pilos, dacă aveați impresia că acesta are vreo legătură cu Grecia, se are că vă înșelați amarnic!

Totul a fost descoperit odată ce autoritățile din țara noastră au impus magazinelor să scrie țara de origine a produsului pe etichetă, cât și adresa producătorului. Conform declarației directorului general ANPC, această schimbare a venit în urma noului regulament UE, în privința informării consumatorului, în ce privește produsele alimentare, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN.

Produsele Pilos au o origine surprinzătoare

Conform informațiilor disponibile, se pare că gigantul Lidl are pe rafturi mărci proprii pentru aproximativ 80% dintre produsele comercializate. Se pare că supermarketul colaborează cu cei de la FrieslandCampina, care produce brand-ul Napolact, cât și Fabrica de lapte Brașov, ce produce brand-ul Olympus. De asemenea, Lidl are o colaborare și cu cei de la Lacto Food, care produc marca BioEF, iar, ceva mai recent, Pilos.

Astfel, dacă aveați impresia că acest lapte ar fi importat direct din Grecia, ei bine, trebuie știți că el nu are nicio legătură cu această țară, ci este fabricat în județul Alba! Desigur, asta nu înseamnă că prețul accesibil și calitatea produsului sunt inferioare! De altfel, există un motiv întemeiat pentru care această marcă a devenit atât de populară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net