Testul de 5 secunde care îți arată dacă te-ai născut să fii lider sau executant! Puțini români îl trec

Poate exista un test de doar câteva secunde care să facă diferența dintre cei născuți cu abilități de lider și cei care rămân simpli executanți? Ei bine, potrivit celor doi profesori, Adam Galinsky și Maurice Schweitzer, se pare că răspunsul ar fi un răsunător „da”! Cei doi au dezvoltat banalul test „E”, despre care spun că poate arăta mult mai mut despre personalitatea noastră decât am bănui!

Potrivit testului, este posibil să vă dați seama dacă aveți, sau nu, calități de lider
Potrivit testului, este posibil să vă dați seama dacă aveți, sau nu, calități de lider

V-ați întrebat vreodată dacă ar putea exista un test ce poate arăta, cu precizie, dacă cariera noastră este menită să culmineze într-o poziție de conducere, ori dacă vom rămâne mereu simpli executanți? De asemenea, v-ați dorit ca acest test să fie ceva banal, de doar câteva secunde, nu o serie de întrebări greu de urmărit, care vă vor ține țintuit pe scaun o bucată lungă de timp? Ei bine, dacă da, se pare că aveți noroc! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, un asemenea test ar exista!

Metoda ar fi fost creată de către cei doi profesori, Adam Galinsky și Maurice Schweitzer, iar testul în sine, dacă îl putem numi test, ar dura doar câteva secunde! Această metodă inegnioasă, numită test „E”, presupune doar să trasați această literă pe fruntea voastră, cu degetul!

Cum funcționează, de fapt, testul „E”

Potrivit celor doi profesori, Adam Galinsky și Maurice Schweitzer, acest test banal ar putea arăta oamenilor dacă au calitățile necesare pentru a deveni lideri, ori dacă cariera lor se va rezuma, din păcate, doar la posturi de executant. Iar dacă vă întrebați cum funcționează, de fapt, acest test, metoda este simplă!

Pentru a interpreta rezultatul, trebuie doar să luați seama în ce direcție este orientat „E”-ul dumneavoastră! Dacă litera este orientată spre stânga, adică spre dumneavoastră, ar însemna că sunteți auto-orientați, așa că aveți trăsături de lider. În schimb, în cazul în care litera este spre dreapta, înseamnă că aveți mai multă empatie și capacitate de lucru în echipă, trăsături ce favorizează executanții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net