Un bărbat a lăsat 5 femei însărcinate în același timp: „Nu vom strica viețile bebelușilor noștri”

Muzicianul Zeddy Will (22 de ani), din New York, a stârnit controverse după ce s-a lăudat că a lăsat cinci femei diferite însărcinate în același timp. El a găzduit și o petrecere cu toate, pentru a sărbători că va deveni tată.

image

Vestea bizară a fost anunțată de Lizzy Ashleigh (29 de ani), una dintre viitoarele mame, pe TikTok. Cel mai bizar lucru este că nici una dintre aceste tinere nu este iubita bărbatului. Potrivit Oddity Central, cele cinci femei s-au acceptat una pe cealaltă și vor să rămână prietene, pentru binele copiilor.

Zeddy Will spune că e pregătit să devină tată

„Aceasta este frumoasa noastră familie! Îl iubim pe tatăl copiilor noștri. Nu vom strica viețile bebelușilor noștri. Familiile noastre au acceptat asta”, a explicat Aslheigh. Zeddy Will a spus că este pregătit să devină tată și că societatea s-a schimbat, deci nu îi pasă dacă este judecat de cei din jur.

Dezvăluirea a făcut furori pe rețelele sociale, iar Lizzy a pus paie pe foc atunci când a postat un clip cu un Zeddy nespus de bucuros, înconjurat de cele cinci viitoare mămici – Ashleigh, Bonnie B, Kay Merie, Jylene Vila și Iyanla Kalifa. Galletti. 

„Societatea s-a schimbat și, la rândul său, s-a schimbat dinamica relațiilor moderne. Esența constă în redefinirea relațiilor personale, ruperea de abordarea universală și presiunile societății de a se conforma acestor reguli tradiționale”, a spus co-managerul lui Will, pentru New York Post. Colegii bărbatului au insistat că acesta este o persoană matură și că este conștient de alegerile făcute.

În ciuda faptului că familiile femeilor le-au acceptat decizia lor neconvențională, internauții nu au fost la fel de îngăduitori. „Este o situație extrem de jenantă, nu o să vă mint”, a scris un utilizator TikTok. „Doamne ferește! Nu îmi vine să cred că e adevărat. Mi se pare groaznic și scârbos”, a scris un altul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net