Unde mergem în minivacanța de 1 Decembrie? Vor fi 5 zile libere! Destinații de vis din România

Ultima actualizare:

Ziua Națională a României, 1 Decembrie, va fi într-o joi, anul acesta, iar 30 noiembrie, când este sărbătoarea Sfântului Andrei, zi legală liberă, de asemenea, va pica miercuri. Astfel, Guvernul a decis să facă punte cu zilele de weekend, pentru a crea o minivacanță.

Statul a făcut punte între zilele libere și cele de weekend

Este vorba, bineînțeles de angajații bugetari, elevii fiind, totodată, beneficiari ai minivacanței. Bineînțeles, și angajații din sectorul privat ar putea să beneficieze de acest tipar, dacă angajatorul stabilește acest lucru. Oricum, în funcție de tipul job-ului, și angajații din sectorul privat vor beneficia de zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie. Dacă nu se va întâmpla exact în zilele calendaristice, liberele pot fi programate pentru perioade ulterioare, de comun acord cu colegii și cu angajatorul.

Așadar, finalul săptămânii viitoare va fi marcat de o minivacanță, așteptată de mulți români. Întrucât este vorba despre cinci zile, recomandat ar fi ca destinația să nu fie una îndepărtată, pentru a evita timpul petrecut pe traseu.

Agențiile de turism au stabilit, deja, pachete pentru cupluri, fie pentru destinații interne sau internaționale, pentru acestea transportul fiind asigurat cu avionul sau autocarul.

Evident, destinațiile autohtone rămân cele mai accesibile, din punctul de vedere al timpului petrecut în zona vizată. Cu puțină atenție, consultând recenziile disponibile pe platformele online dedicate, turiștii pot face cele mai bune alegeri, evitând, astfel, surprizele neplăcute.

Pentru cei care vor să croiască singuri detaliile propriei minivacanțe, un reper bun este competiția „Destinația Anului”, despre care Adevărul a detaliat recent.

Locurile votate de români ca fiind preferatele lor, v-ar putea inspira în alegerea destinației pentru minivacanța de 1 Decembrie. Bineînțeles, nu trebuie să alegeți doar cele trei destinații câștigătoare, Toplița, Dărmănești și Brezoi, platforma având multe alte zone interesante, unele chiar puțin cunoscute, din întreaga țară.

Așadar, succes și inspirație în alegerea destinației preferate și să aveți o minivacanță superbă de 1 Decembrie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net