Vești proaste pentru fumători! Unele dintre cele cunoscute țigări din lume pot dispărea din comerț

Ultima actualizare:

Deja au devenit un adevărat simbol pentru fumat, iar puține alte mărci au reușit să egaleze impactul pe care aceste țigări l-au avut asupra unei întregi industrii. Cu toate acestea, chiar directorii companiei au făcut un anunț extrem de controversat: faimoasele țigări Marlboro, cât și L&M, pot dispărea de pe piață!

Vești proaste pentru fumători
Vești proaste pentru fumători

Puține mărci au putut să domine o întreagă industrie cu atât de multă autoritate precum au reușit țigările Marlboro. Acestea sunt atât de faimoase încât atunci când ne gândim la fumat, poate că prima imagine pe care o vom avea în minte sunt aceste pachete de țigări. Cu toate acestea, se pare că directorul companiei dorește ca aceste țigări, cât și L&M, să rămână doar o chestiune a trecutului.

„Am venit la Philip Morris pentru a ajuta compania să scape de țigări cât mai repede posibil. Țigările sunt dăunătoare. Cel mai bine este să nu începeți niciodată să fumați sau să vă opriți imediat. Ăsta ar fi idealul. Dar mai există și realitatea vieții. În cele din urmă, m-am întrebat dacă nu există abordări mai bune decât cercetarea de laborator pură și mi-am dat seama cât de mult se poate obține prin prevenire”, au spus cei din conducerea companiei, potrivit celor de la gandul.ro.

Țigările Marlboro pot dispărea de pe piață

Țigările Marlboro pot dispărea de pe piață / foto: Adobe Stock
Țigările Marlboro pot dispărea de pe piață / foto: Adobe Stock

Cu toate acestea, renunțarea la comercializarea țigărilor, cel puțin în formatul lor tradițional, nu înseamnă că cei de la Philip Morris aruncă propsopul și ies din afaceri! Se pare că aceștia doresc să se concentreze pe comercializarea țigărilor de tip Iqos, pentru cei care încă nu vor să renunțe complet la fumat.

Țigările de acest fel sunt considerate o alternativă mai sănătoasă pentru fumători, datorită modului inovativ în care funcționează. Mai precis, acestea doar încălzesc tutunul în loc să îl ardă. Astfel, se pare că țigările Iqos oferă aceeași experiență precum fumatul tradițional, dar reduc efectele nocive pentru sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net