A murit după ce a mâncat o felie de pizza. Ce conținea mâncarea comandată pe Internet

Ultima actualizare:

Un tânăr din Marea Britanie a avut parte de un sfârșit tragic după ce a comandat o pizza! În vârstă de numai 23 de ani, acesta era alergic la arahide, iar anchetatorii au descoperit că verificase pe Internet dacă pizza comandată conținea tipul de nuci care i-a și fost letal.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic / foto: Shutterstock
Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la adevarul.ro, tânărul, pe numele de James Atkinson, lucra în domeniul IT. Împreună cu alți doi colegi de apartament, el a comandat trei pizza cu pui tikka masala, alături de cartofi prăjiți, cât și alte preparate indiene, de la un restaurant din Newcastle. Din păcate, la doar o oră după ce a consumat o felie de pizza, tânărul a chemat o ambulanță din cauza reacției alergice pe care a suferit-o.

Salvatorii nu au reușit să îi salveze viața tânărului, care a suferit un șoc anafilactic. În momentul în care era transportat în ambulanță, nu a mai putut respira și și-a pierdut cunoștința, iar manevrele de resuscitare efectuate de către medici nu l-au mai putut readuce la viață pe tânăr, care a murit la spital.

A murit după ce a mâncat o felie de pizza

Anchetatorii au reușit să stabilească faptul că, în iulie 2020, tânărul căutase pe internet dacă pizza cu curry ar putea conține nuci, înainte de a comanda produsul. Luke Isley (26 de ani), unul dintre colegii de apartament ai victimei, a declarat că nu crede că acesta a menționat alergia la arahide atunci când a comandat mâncarea și nici nu a contactat restaurantul direct.

Se pare că imediat ce a început să mănânce din pizza, James Atkinson a fost îngrijorat că aceasta conține arahide. „A spus ceva despre faptul că nu era sigur de pizza... La început am crezut că poate nu-i place. Când a menționat prima dată despre nuci, atunci eu și Rob (Robert Raistrick, 27 de ani, celălalt coleg de apartament al victimei) am intrat în panică”, a declarat Luke Isley.

Din păcate, după ce a gustat din felia de pizza, tânărul a mai rămas în viață numai 40 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net