A pierdut premiul la Loto în cel mai frustrant mod posibil! „Mi s-a părut tragic de amuzant”

Cu toții ne dorim să reușim să câștigăm marele premiu la Loto, iar poate că destul de mulți dintre noi chiar cumpărăm, ocazional, un bilet, la final de săptămână. Desigur, atunci când verificăm numerele câștigătoare și vedem că nu am câștigat, nu suntem foarte surprinși, ori supărați. Însă, o tânără de numai 23 de ani a ratat un premiu uriaș la Loto, din cauza unei coincidențe incredibil de frustrante.

Tânăra nu a reușit să câștige marele premiu / foto: Facebook
Tânăra nu a reușit să câștige marele premiu / foto: Facebook

Din păcate, de cele mai multe ori, un bilet la Loto nu ne aduce niciun câștig, sau, în cel mai bun caz, reușim să ghicim trei numere și să recuperăm banii plătiți pe bilet. Însă, în cazul tinerei de numai 23 de ani, nu doar că nu a reușit să câștige marele premiu, dar a pierdut în modul cel mai frustrant cu putință!

Mai precis, potrivit informațiilor de la observatornews.ro, pe data de 18 martie, tânăra Nicole Makrigannis a jucat la loteria „Set for Life”, în speranța că va reuși să câștige marele premiu: 10.000 de lire sterline, lunar, pentru următorii 30 de ani! Nicole a ales la întâmplare numerele, iar atunci când a verificat dacă a câștigat, sau nu, a avut parte de cea mai frustrantă susrpriză pe care ne-o putem imagina!

A pierdut o avere în cel mai frustrant mod posibil

Numerele câștigătoare erau toate cu unul peste! Nicole Makrigannis a ales pe biletul ei numerele 3, 12, 20, 39 și 44, cu „life ball” 6. Din păcate pentru aceasta, numerele câștigătoare au fost 2, 11, 19, 38 și 43, cu „life ball” tot cifra 6. „Toate numerele erau cu unul peste. Am început să râd și să plâng maniac. Mi s-a părut tragic de amuzant”, a spus tânăra, conform sursei citate.

Pentru Nicole Makrigannis, suma de bani oferită lunar de marele premiu i-ar fi schimbat complet viața, iar tânăra a vorbit despre ce ar fi făcut cu banii primiți. Ea a spus că și-ar fi ajutat familia, iar apoi și-ar fi cumpărat o casă și o mașină nouă.

Un alt cuplu a crezut că a câștigat 35 de milioane de lire sterline la Loto, însă a ratat această sumă uriașă dintr-un motiv incredibil! O eroare în aplicația Lottomobile a făcut ca achiziția biletelor să nu fie înregistrată!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net