Prințul William, prima reacție după ce s-a aflat că regele Charles are cancer: „Apreciem foarte mult...”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Cu doar câteva zile în urmă, Marea Britanie a fost zguduită de vestea tragică a diagnosticului de cancer al Regelui Charles, eveniment care survine la un an și puțin de la moartea Reginei Elisabeta. Prințul William, moștenitorul tronului britanic, a făcut primul său mesaj public la scurt timp după anunțul oficial al Casei Regale.

Printul William. Foto: arhiva.
Printul William. Foto: arhiva.

Prima apariție publică după ce Prințul William a aflat că tatăl său suferă de cancer

Miercuri, Prințul William și-a reluat activitatea publică la un eveniment caritabil, la scurt timp după intervenția chirurgicală a soției sale, Kate. Aceasta a marcat prima apariție publică a Prințului de Wales după dezvăluirea diagnosticului de cancer al tatălui său. La eveniment, la care au participat personalități de marcă, printre care actorul Tom Cruise, Prințul William a transmis un mesaj de mulțumire pentru sprijinul primit din partea publicului.

"Apreciem foarte mult bunătatea tuturor, vă mulțumim", a declarat Prințul William în fața presei, subliniind recunoștința sa față de avalanșa de mesaje de susținere. El a profitat de ocazie pentru a adresa și mulțumiri pentru mesajele primite în numele soției sale, Catherine, și al tatălui său, Regele Charles.

Vestea îmbolnăvirii lui Charles a venit la un an și puțin de la moartea Reginei Elisabeta

La doar un an și jumătate de la pierderea Reginei Elisabeta, Casa Regală a anunțat diagnosticul de cancer al lui Charles, în vârstă de 75 de ani. Prințul William, în vârstă de 41 de ani, a remarcat că ultimele săptămâni au avut un accent mai mult "medical", referindu-se la preocupările de sănătate ale familiei sale.

Aceasta a fost a doua apariție publică oficială a Prințului William după o perioadă în care și-a amânat angajamentele pentru a se ocupa de cei trei copii ai săi, în timp ce soția sa, Kate, se recupera după o intervenție chirurgicală. Între timp, Regele Charles a urmat un tratament pentru o mărire de prostată, iar testele ulterioare au relevat prezența cancerului.

Cu regele Charles concentrându-se pe tratament și recuperare, iar Kate având programată revenirea în serviciul public după, responsabilitatea de a menține imaginea publică a monarhiei a căzut în mare măsură pe umerii Prințului William și ai soției lui Charles, Regina Camilla.

Robert Hardman, specialist în probleme regale, a subliniat că William a preluat deja îndatoriri de stat semnificative. Cu toate acestea, chiar în fața provocărilor, Casa Regală își propune să continue activitățile de stat, iar Regele Charles își exprimă intenția de a se ocupa de documentele de stat și de a rămâne implicat în treburile monarhiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net