Ce salarii primesc soldații ruși care luptă în Ucraina. Un soldat capturat de ucraineni a dezvăluit totul

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina continuă. Mii de soldați ruși execută ordinele liderului de la Kremlin și își riscă viața pentru o sumă relativ mică de bani. Un soldat a dezvăluit suma cu care sunt recompensați cei care luptă în războiul din Ucraina. 

Soldații ruși își riscp viața pentru un salariu relativ mic Sursă foto: Profimedia
Soldații ruși își riscp viața pentru un salariu relativ mic Sursă foto: Profimedia

Ministerul ucrainean al Apărării a dezvăluit ce salariu primește un soldat rus, potrivit confesiunii unui militar capturat de forțele armate ucrainene.

Statul ucrainean este de șase ori mai generos cu soldații săi care luptă pentru țară, decât statul rus cu militarii pe care i-a trimis să invadeze Ucraina. Suma cu care sunt remunerați soldații ruși a fost dezvăluită de către un rus care a fost capturat de către soldații ucraineni.

Prizonierul le-a dezvăluit că ofițerii din armata rusă primesc un salariu echivalent cu 550 de dolari pe lună, iar mulți dintre tineri au decis să se înroleze doar pentru a scăpa de sărăcia lucie de acasă. 

Știți cât primesc ofițerii ruși pentru războiul din Ucraina? 60 de mii ruble sau 550 $ pe lună!În această sumă, armata rusă evaluează viețile invadatorilor săi, iar apoi îi aruncă liberi (...).Motivația lui nu este o victorie, ci de "a hrăni" familia sa. Și degeaba trebuie uciși ucraineni pașnici pentru asta", este mesajul din cadrul postării de pe pagina de Facebook a Ministerului ucrainean al Apărării.

Cu cât sunt plătiți soldații ucraineni

Cel care a dezvăluit suma cu care sunt plătiți soldații ucraineni a fost chiar președintele Volodimir Zelenski. Se pare că aceștia sunt mult mai bine plătiți decât soldații ruși. 

Bineînţeles, militarii noştri nu se luptă pentru bani. Trebuie să înţelegem că, în acest moment, este cea mai importantă meserie – să fii militar şi să îţi aperi ţara.

Trebuie să specific că statul le va plăti, adecvat, munca pe care o depun. Îi vom plăti pe toţi cei care ţin armele în mâna lor cu 100.000 grivne pe lună.

Nu trebuie să ne mulţumească nimeni, dar trebuie să ştie că această ţară le este, cu siguranţă, recunoscătoare. Vom continua aşa până când războiul se va încheia", declara președintele ucrainean Volodimir Zelenski. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net