Cele mai horror ținute purtate de vedetele de la Oscar. Șaluri oribile, volane enorme și trench-uri ciudate

Şaluri oribile, volane enorme şi trenciuri dezgustătoare: Zoe Saldana, Rooney Mara, Florence Pugh şi Elizabeth Banks conduc lista celor mai prost îmbrăcate vedete de pe covorul „roşu” al Oscarurilor.

Unele vedete au ales să poarte ținute ciudate pe covorul roșu. / Foto: GettyImages
Unele vedete au ales să poarte ținute ciudate pe covorul roșu. / Foto: GettyImages

În timp ce Premiile Academiei sunt concepute pentru a sărbători cele mai bune filme care au apărut în ultimul an, acest eveniment servește, de asemenea, ca o oportunitate pentru cele mai mari vedete de la Hollywood să se arate în cele mai bune ținute.

Unii au impresionat pe covorul „roșu” ieri seară - alegând să poarte pentru acest grandios eveniment rochii uimitoare și costume senzaționale, însă alții au ratat complet apariția, alegând ținute bizare.

Evenimentul, care are loc la Teatrul Dolby din Hollywood, California, și care este găzduit de Jimmy Kimmel, a cunoscut numeroase eșecuri în modă - inclusiv trench-ul ciudat al lui Lilly Singh, aspectul de cămașă de noapte al lui Zoë Saldana și enorma eșarfă de un verde strălucitor a lui Fan Bingbing.

Rooney Mare a avut una dintre ținutele de coșmar de la Oscar. / Foto: GettyImages.
Rooney Mare a avut una dintre ținutele de coșmar de la Oscar. / Foto: GettyImages.

Culori strălucitoare și rochii cu forme ciudate, „coșmarurile” vestimentare de la Oscar

De la culori strălucitoare și modele care se bat cap în cap, până la volane exagerate și rochii cu forme ciudate, cam acestea au fost „coșmarurile” vestimentare de pe covorul „roșu” al Oscarurilor din acest an.

În timp ce unii au fost admirați pe covorul „roșu”, alții au ratat complet ocazia de a face impresie bună. De exemplu, Actrița Rooney, în vârstă de 37 de ani, și-a făcut apariția într-o rochie albă și catalogată ca fiind incomodă. Actorul Idris Elba, în vârstă de 50 de ani, a participat la eveniment alături de soția sa, Sabrina Dhowre Elba, dar ținuta acesteia nu a fost cea mai bună alegere.

Și populara YouTuber-iță Lilly, în vârstă de 35 de ani, a avut o ținută bizară - o jachetă de un roz strălucitor, lungă până la podea și niște cizme greoaie. Dedesubt, ea a optat pentru un body de culoare asortată și pantaloni evazați tip clopot. 

Actrița chineză Fan, în vârstă de 41 de ani, s-a îmbrăcat într-o rochie strălucitoare, argintie - pe care a combinat-o cu o eșarfă uriașă, accesoriu prin intermediul căruia s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, - în timp ce vedeta „Orange Is the New Black”, Laverne Cox, 50 de ani, a optat pentru un turcoaz deloc atrăgător și o rochie neagră cu mâneci ciudate, ca de mănuși, atașate de ea.

Starul din „Jocurile foamei a purtat o rochie umflată, cu trenă uriașă și volane excesive

Florence Pugh nu a avut o ținută prea inspirată la Oscaruri. Foto: GettyImages
Florence Pugh nu a avut o ținută prea inspirată la Oscaruri. Foto: GettyImages

Actrița Florence Pugh, în vârstă de 27 de ani, a purtat o rochie albă, fluidă, cu mâneci gigantice - care arăta o pereche de pantaloni scurți negri.

Starul din „Jocurile foamei”, Elizabeth Banks, în vârstă de 49 de ani, a îmbrăcat o rochie în straturi alb-negru și a atras atenția în mod negativ asupra ei. Rochia umflată a venit cu o trenă uriașă în spate și volane excesive.

Atât regizoarea italiană Alice Rohrwacher, 41 de ani, cât și actrița Sigrid Husjord, 44 de ani, au ales rochii care aveau puțin prea mult sclipici pe ele, în timp ce producătorul Diane Becker, 53 de ani, a optat pentru o rochie verde neon, mult prea strălucitoare, scriu cei de la Dailymail.co.uk.

Zoe Zalanda, printre vedetele prost îmbrăcate de la Oscar. / Foto: GettyImages.
Zoe Zalanda, printre vedetele prost îmbrăcate de la Oscar. / Foto: GettyImages.

Eșec vestimentar. Compozitoarea Diane Warren: costum negru cu imprimeu leopard și pantofi din aur metalic

Designerul de producție Florencia Martin, în vârstă de 37 de ani, a îmbrăcat o rochie albă la eveniment - dar aceasta conținea o mulțime de volane incomode care nu o făceau să arate prea bine.

Nici rochia regizorului Euzhan Palcy, în vârstă de 65 de ani, nu a fost cea mai bună opțiune vestimentară - din cauza numeroaselor sale volane și podoabelor uluitoare, precum și a unei piese ciudate atașată la gât. De asemenea, compozitoarea Diane Warren, în vârstă de 66 de ani, a fost văzută într-o ținută ciudată, formată dintr-un costum negru cu imprimeu leopard pe el și o pereche de pantofi aurii. 

Actrița Monica Barbaro, în vârstă de 32 de ani, și-a asociat rochia albastră cu ceva care seamănă cu o pelerină. Allison Williams, în vârstă de 34 de ani, s-a încărcat puțin prea mult. Ea a ales o rochie înflorată, cu un volan alb, pe care a combinat-o cu o haină supradimensionată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net