Dramă cumplită! Un copil de 10 ani s-a sinucis după ce a fost agresat de un coleg de la școală: „Fiul meu e mort și tot ce vreau acum e dreptate”

Un copil de zece ani din New York, SUA, a ales să își pună capăt zilelor, după ce timp de luni la rând a fost victima bullyingului la școală.

Copilul nu a putut fi salvat la timp / foto: Pixabay
Copilul nu a putut fi salvat la timp / foto: Pixabay

Terorizat de colegii lui de școală, copilul își convinsese familia să nu mai meargă la ore și să stea acasă. Dar, se pare că pentru micul elev, viața lui scurtă fusese prea dură să o mai continue.

„Nu știu cum puteți să dormiți”

Copilul, pe nume Gianlukas Illescas era elev la Școala Primară Hillcrest din Peekskill, New York. Tatăl lui povestește că băiatul lui fusese terorizat și bătut, mai ales de unul dintre colegii săi, timp de mai multe luni.

Totuși, oficialii districtului se apără și susțin că „nu a fost timp” ca să se ocupe de problema care l-a determinat pe copil să nu mai vrea să trăiască.

Tatăl spune că a cerut ajutor la școală de mai multe ori, dar nimeni nu a făcut nimic. De cele mai multe ori, copilul de zece ani se temea să se ducă la școală, potrivit Fox News.

„Nu ați avut timp? Cinci minute. Nu știu cum puteți să dormiți. Nu știu cum”, le-a spus tatăl oficialilor.

Tatăl copilului a transmis un semnal de alarmă

După tragedie, tatăl băiatului a transmis, printr-un mesaj postat pe GoFundMe, că fiul său nu mai are un viitor din cauza neglijenței districtului.

„Bullyingul este responsabil pentru moartea unui copil de 10 ani. Nu a apucat să fie absolvent alături de prietenii săi, să-și facă amintiri cu familia și să aibă o viață plină de alegeri și de aventuri! Familia și prietenii sunt îndurerați și devastați”, a scris tatăl.

Înainte de a fi victima bullyingului, copilul era vesel, adora să înoate, „un băiat fericit și energic” care își iubea familia și viața de acasă. El s-a sinucis în urmă cu două săptămâni.

Nu am nimic de pierdut. Fiul meu e mort și tot ce vreau acum e dreptate pentru alți copii”, a mai spus tatăl.

Atât școala, cât și oficialii districtului au transmis că poliția investighează acest caz.

image
image
image
image
image
image
6 front cartofi 1 jpg
Asasinarea lui Armand Călinescu  Clătinarea Regimului Carlist jpeg
iubita istvan kovacs instagram jpg
termometru vremea in luna iunie jpeg
image png
acc teleorman jpg