Fiica purtătorului de cuvânt al lui Putin, apel pentru încheierea războiului. Mesajul a fost șters imediat de pe internet

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Liza Peskova, fiica secretarului de presă al lui Vladimir Putin, a distribuit un mesaj în care cere încetarea războiului. Postarea a fost ștearsă la scurt timp după publicare. 

Liza Peskova a făcut un apel pentru încetarea războiului
Liza Peskova a făcut un apel pentru încetarea războiului

Liza Peskova, fiica secretarului de presă al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a postat pe Instagram un apel pentru încheierea războiului cu hashtag-ul #no war. Interesant este că mesajul a fost public pe rețeaua de socializare aproximativ o oră și, la scurt timp, a fost ștearsă.

Liza nu a oferit detalii despre motivul pentru care a șters postarea. Este știut însă că autoritatea de reglementare a comunicării din Rusia a decis în cursul zilei de vineri să restricționeze accesul populației la rețelele de socializare. 

Postarea Lizei a fost ștearsă la mai puțin de o oră de la publicare
Postarea Lizei a fost ștearsă la mai puțin de o oră de la publicare

Cine este Liza Peskova

Yelizaveta Peskova, fiica de 23 de ani a purtătorului de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, a ocupat postul de stagiar în biroul lui Aymeric Chauprade, europarlamentar francez care şi-a exprimat public susţinerea pentru anexarea Crimeii de către Rusia în 2014. 

Ca stagiară, Peskova a avut acces nerestricţionat la clădirile PE atât de la Bruxelles, cât şi de la Strasbourg şi a putut participa la şedinţele comisiilor şi la alte reuniuni din legislativul comunitar.

Peskova este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, având aproape 120.000 de followeri pe Instagram, unde de obicei scrie postări despre stilul ei de viaţă și distribuie imagini din vacanțele luxoase de care se bucură. 

Luptele continuă pe străzile din Kiev

Războiul continuă în Kiev. Capitala Ucrainei s-a transformat într-un oraș-fantomă, iar civilii s-au adăpostit din calea tancurilor și a soldaților ruși. Autoritățile i-au sfătuit pe locuitori să nu părăsească locuințele, iar primarul Kievului, Vitali Klitschko, a impus cetățenilor să stea în case între orele 17:00. - 8 A.M.

Peste 1.000 de civili au fos răniți în urma altercațiilor ruso-ucrainene, iar mai mult de 100.000 de locuitori au părăsit țara natală, speriați de conflictul care pare să ia amploare de la o zi la alta. Președintele Zelinski a transmis un nou mesaj în care a subliniat că nu te intenționează să renunțe sau să depună armele. El a refuzat oferta Statelor Unite ale Americii de a fi evacuat din zona de conflict. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net