Meniul secret al lui Vladimir Putin. Ce mănâncă în fiecare zi, fără excepție

Confruntându-se cu sancțiuni economice, un război care pare din ce în ce mai mult că se va termina într-un eșec, precum și cu un mandat de arestare emis pe numele lui, nu miră pe nimeni că există o mulțime de zvonuri cum că starea de sănătate a lui Vladimir Putin este șubredă. Însă, președintele rus pare că este încă plin de viață, iar dieta sa strictă sigur îl ajută să rămână în formă.

Putin este președintele Rusiei din 200. / foto: Profimedia
Putin este președintele Rusiei din 200. / foto: Profimedia

În vârstă de 70 de ani și ajungând președinte al Federației Ruse încă din anul 2000, există o mulțime de zvonuri și chiar teorii ale conspirației în jurul lui Vladimir Putin, inclusiv un zvon excentric care circulă de niște ani buni în Rusia cum că Putin ar fi fost înlocuit de mult cu o clonă, în timp ce originalul a murit. Însă, dincolo de zvonurile mai mult sau mai puțin plauzibile, există și realități. Iar una dintre acestea este că președintele rus este foarte atent la dietă, precum și la riscurile de securitate la care este expus în timpul meselor.

Conform informațiilor oferite de către okmagazine.ro, felurile de mâncare servite de către Vladimir Putin sunt extrem de sănătoase, concepute special pentru un bărbat de vârsta acestuia. Se pare că evită mereu prăjelile și alimentele grele. Iar deși consumul de vodka este deja un stereotip, în ce privește Rusia, Putin nu este deloc un fan al alcoolului, care nu apare niciodată la mesele lui.   

Mâncarea este gustată înainte de a fi servită, pentru a nu fi otrăvită

Dieta liderului de la Kremlin constă, în principal, din fructe, pește, ceai și diferite brânzeturi, aduse în principal de la moșia Patriarhului Rusiei, Kirill. Putin preferă să aibă la micul-dejun omletă din ouă de prepeliță, alături de salată verde, roșii și castraveți. Cât despre lichide, un pahar de suc de fructe și o cană de cafea sunt alegerile favorite ale acestuia.   

Se pare că Putin petrece o parte a zilei făcând sport, iar în ce privește masa de prânz, peștele cu legume, fie fiert sau la aburi, este felul principal obișnuit. Cât despre „plăcerile vinovate” ale președintelui, acesta adoră înghețata cu fistic, precum și ceaiul verde. Înainte de a-i fi servite, preparatele sunt gustate, pentru a testa dacă nu cumva sunt otrăvite, mai ales în timpul deplasărilor în afara Rusiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net