O femeie a suferit arsuri grave pe gât după ce a comandat un pahar de vin la restaurant. Ce i s-a pus în pahar

Ce ar fi trebuit să fie o simplă masă luată la restaurant a fost la un pas de a se transforma într-o adevărată tragedie, pentru o femeie din Italia. În timp ce se afla la un restaurant din Milano, femeia a comandat un pahar cu vin, însă ce a primit din partea chelnerului a fost la un pas de a provoca o tragedie.

În paharul de vin se afla detergent / foto: Pexels
În paharul de vin se afla detergent / foto: Pexels

Cu toții mai mergem la restaurante pentru a ne bucura de preparate delicioase, iar atunci când ne așezăm la masă, cu siguranță că niciunul dintre noi nu se gândește că o simplă ieșire în oraș poate provoca o tragedie fără margini. Din păcate, în această situație extremă s-a aflat o femeie din Italia, care a mers la un restaurant din Milano pentru a lua masa.

Aceasta a mers la un restaurant cu specific chinezesc, alături de prietenul ei, însă totul a luat o întorsătură dramatică atunci când a comandat un pahar de vin. La doar scurt timp după ce chelnerul i-a adus paharul de vin, femeiea în vârstă de 51 de ani a fost nevoită să cheme o ambulanță, deoarece a început să simtă arsuri puternice pe gât.

O masă în oraș a fost la un pas de a avea un final tragic

Din păcate, femeia a suferit arsuri grave la nivelul cavității bucale, cât și a gâtului și a esofagului. Aceste leziuni ar putea avea consecințe grave asupra sănătății femeii, chiar și pe termen lung. Autoritățile deja au fost informate despre ce s-a întâmplat, iar polițiștii au început o anchetă, pentru a putea afla ce s-a întâmplat.

În urma investigației autorităților s-a aflat că în loc de vin, în paharul femeii ar fi fost detergent! S-a descoperit că în frigiderele de la restaurant, în care se țineau și sticlele de vin, erau depozitate și sticle de detergent! Din păcate, se pare că, din neatenție, chelnerul ar fi turnat detergent în paharul clientei, în loc de vin. Patronul restaurantului este acuzat de vătămare din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Decuseara, cântăreț jpg
image
image
image
image
image
image
cai sat jpg
555 (19) jpg
bacalaureat adevarul jpg
bani jpg
femeie haine dulap shutter jpg
FotoJet (6) jpg
Cinci poveşti mai puţin cunoscute despre Bucureştiul de altădată jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net