Poveste fix din basme! O bunicuță și-a așteptat invadatorii cu plăcinte otrăvite

#Război Ucraina-Rusia

Atacurile asupra civililor din Ucraina continuă încă de la începutul invaziei, de pe 24 februarie, iar cetățenii afectați apelează la toate metodele posibile de a furniza armatei ruse lovituri de maximă intensitate.

razboi ucraina ziua 18 h 57543849 (9) jpg

Un alt zvon o are în vedere pe o bătrânică din Ucraina, care și-a „întâmpinat” invadatorii cu plăcinte otrăvite.

I-a așteptat cu plăcinte otrăvite

Acest zvon a circulat prin intermediul unei convorbiri telefonice dintre un soldat rus și prietena sa, având ca subiect principal de discuție proviziile inexistente pe care Federația Rusă le-a dat soldaților plecați la război.

Vezi și Elita Rusiei pune la cale asasinarea lui Vladimir Putin? "Omul din umbră" care vrea eliminarea liderului de la Kremlin

„Pe TV zice că sunteți întâmpinați cu mulțumiri, iar civilii vă hrănesc.”, a afirmat iubita soldatului rus. Ca răspuns, acesta i-a zis că „Aha! O bunicuță ne-a hrănit cu plăcinte otrăvite… 8 oameni au plecat spre Rusia în sicrie de zinc”.

Imaginile cu nepregătirea soldaților au ajuns încă de la începutul războiului pe internet, cea mai celebră fiind rația alimentară găsită asupra unui soldat rus expirată încă din anul 2015. 

De asemenea, Ministerul Apărării din Ucraina a prezentat imagini în care soldații ruși sunt trimiși la luptă cu echipament ce datează de pe vremea Uniunii Sovietice, inclusând căști de protecție făcute pentru tipul de armament disponibil acum 70 de ani.

Printre altele, și un civil a prezentat o imagine în care soldații ruși utilizează arme ce au fost concepute cu mult înainte de anul 1900, mai exact, Mosim-Nagant, al cărei design a fost proiectat în 1891.

Citește și Cu ce a venit la război a doua armată din lume: echipament sovietic și arme fabricate în 1891

NPR a subliniat că, până acum, 900 de civili și-au pierdut viața în timpul războiului ruso-ucrainean, început de Federația Rusă, în mod oficial, pe 24 februarie 2022. Ca notă informativă, războiul din Ucraina a început în anul 2014, când Rusia a anexat ilegal Crimeea și a amplasat „trupe de menținere a păcii” în regiunile Donețk și Lugansk. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net