Regina Elisabeta a II-a începe diminețile la fel, de zeci de ani! Ce mănâncă suverana

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a se află pe tronul Marii Britanii de 70 de ani. Suverana are un program strict pe care îl respectă cu sfințenie și urmează același ritual matinal de ani întregi. Iată cum începe fiecare zi Regina Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a respectă cu sfințenie un ritual de dimineață Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a respectă cu sfințenie un ritual de dimineață Sursă: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a ține foarte mult la ordine și disciplină și nu este o fană a schimbărilor bruște. Așadar, este de înțeles că nici meniul suveranei nu este unul extrem de variat. Conform fostului bucătar al Casei Regale, Darren McGrady, Regina Elisabeta a II-a începe fiecare dimineață bând o ceașcă din ceaiul ei preferat, Earl Grey, fără zahar și mănâncă câțiva biscuiți de ciocolată marca Bath Olivers.

Citește și: Ce mănâncă și bea Regina Elisabeta în fiecare zi 

Biscuiții pe care îi consumă suverana au un gust puternic de ciocolată, după cum sunt descriși de firma care îi produce și pot fi achiziționați în schimbul a nu mai puțin de nouă lire, adică 52 de lei! 

Ciocolata bogată, neagră, îmbrăcată cu generozitate în jurul unui biscuit crocant copt lent. Chocolate Olivers este cel mai bun răsfăț, făcută folosind o rețetă patentată din anii 1930, care include hamei și malț, cu cea mai groasă și mai bogată ciocolată neagră", scrie firma producătoare. 

Tortul de ciocolată, desertul preferat al Reginei Elisabeta a II-a 

De altfel, bucătarul regal Darren McGardy a confirmat, în repetate rânduri, că suverana este fascinată de dulciuri, iar desertul ei preferat este tortul de ciocolată, pe care îl savura ori de câte ori avea ocazia.

Fostul bucătar regal Darren McGrady a gătit pentru regina la Palatul Buckingham timp de 11 ani, așadar știe câteva lucruri despre dieta Majestății Sale, inclusiv despre preferințele gastronomice ale suveranei. 

Darren a gătit în orașul său natal, Nottingham, și a lucrat la The Savoy din Londra, dar a decis să aplice pentru un loc de muncă la palat după ce a văzut un anunț conform căruia Casa Regală căuta bucătari pentru pregătirea mesei de la nunta Prințului Charles cu Prințesa Diana. Atunci a aplicat și a obținut slujba la care a visat mereu. Darren a declarat că a fost o onoare să gătească pentru membrii Casei Regale și o experiență pe care nu o va uita niciodată în viața sa. 

Vezi și: Din culisele bucătăriei regale. Preparatele preferate ale Reginei Elisabeta 

„Gătitul la Palatul Buckingham a fost uimitor. A fost tot ce mă așteptam să fie. Au cele mai uimitoare produse, cea mai bună calitate a alimentelor, cele mai bune ingrediente cu care să lucrezi", declara acesta. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net