Regizor rus, avertisment în direct la TV, despre lăgărele de concentrare

├Än ultimele zile, la posturile de televiziune controlate de Moscova au fost lansate amenin╚Ť─âri ╚Öocante. Dup─â ce omul supranumit ÔÇ×propganadistul lui PutinÔÇŁ, prezentatorul tv Dmitri Kiselyov, a amenin╚Ťat cu ÔÇ×scufudarea Marii Britanii cu o rachet─â nuclear─âÔÇŁ, un cunoscut regizor rus a f─âcut o serie de afirma╚Ťii halucinante, el cer├ónd...re├«nfin╚Ťarea lag─ârelor de concentrare.

Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
Propagandistul lui Putin, avertisment în direct la TV despre lăgărele de concentrare

ÔÇ×Lag─âre de concentrare ╚Öi sterilizare for╚Ťat─âÔÇŁ

Karen Shakhnazarov, un cunoscut regizor rus ╚Öi admirator fanatic al lui Vladimir Putin, a avertizat c─â oponen╚Ťii r─âzboiului din Ucraina se vor confrunta cu pedepse dure.

├Än cadrul unei apari╚Ťii la postul de televiziune Russia1 (de╚Ťinut de c─âtre stat) el a sugerat ca oponen╚Ťii r─âzboiului s─â fie plasa╚Ťi ├«n lag─âre de concentrare. ├Än situa╚Ťia aceasta s-ar afla mii de persoane care, de la declan╚Öarea invaziei, au manifestat la Moscova ├«mpotriva actelor de cruzime comise de Armata Rus─â, dar ╚Öi cunoscu╚Ťi diziden╚Ťi, actualmente de╚Ťinu╚Ťi ├«n ├«nchisorile ruse╚Öti. Printre ace╚Ötia se num─âr─â ╚Öi Alexei Navaln├«i.

ÔÇ×Oponen╚Ťii literei Z trebuie s─â ├«n╚Ťeleag─â c─â, dac─â se bazeaz─â pe mil─â, nu, nu vom avea mil─â pentru eiÔÇŁ, a declarat Shakhnazarov, potrivit DailyMail.

Omul care conduce studioul Mosfilm, sus╚Ťinut de stat, ╚Öi-a continuat discursul halucinant vorbind despre sterilizarea for╚Ťat─â a oponen╚Ťilor lui Putin: 

ÔÇ×├Än acest caz (N.R. - pentru ei), ├«nseamn─â lag─âre de concentrare, reeducare ╚Öi sterilizareÔÇŁ a mai afirmat el ├«n cadrul interven╚Ťiei la Russia1. 

Vezi aici declara╚Ťiile regizorului rus:

Ulterior, regizorul a sus╚Ťinut c─â afirma╚Ťiile sale brutale, care au amintit de discursurile liderilor nazi╚Öti din timpul Celui De-al Doilea R─âzboi Mondial, ar fi fost scoase din context. Cu toate astea, sus╚Ťin─âtorul lui Putin nu a dorit s─â retracteze sau s─â prezinte scuze pentru cele spuse la postul de televiziune de╚Ťinut de administra╚Ťia de la Kremlin. 

Cite╚Öte ╚Öi: Propagandistul lui Putin, arogan╚Ťe ├«n Dubai. A amenin╚Ťat cu nucleara!

Putin cere ÔÇ×purificareaÔÇŁ ├«n r├óndrul ru╚Öilor

├Äntr-o not─â similar─â cu declara╚Ťiile admiratorului s─âu, liderul rus Vladimir Putin a vorbit despre figurile opozi╚Ťiei r─âzboiului spun├ónd c─â ace╚Ötia sunt precum ni╚Öte ÔÇ×╚Ť├ón╚Ťari insignifian╚Ťi, tr─âd─âtori care ├«ncearc─â s─â sl─âbeasc─â ╚Ťara la ordinul OccidentuluiÔÇŁ.

Putin a cerut ca Rusia s─â se ÔÇ×purificeÔÇŁ de opozi╚Ťie, amintind astfel de discursurile despre ÔÇ×purific─ârile rasialeÔÇŁ

ÔÇ×Sunt convins c─â o astfel de autopurificare natural─â ╚Öi necesar─â a societ─â╚Ťii nu va face dec├ót s─â ne ├«nt─âreasc─â ╚Ťara, solidaritatea, coeziunea ╚Öi disponibilitatea de a r─âspunde oric─âror provoc─âriÔÇŁ, a afirmat Vladimir Putin.

Navalnîi e în mare pericol

Cunoscut ca fiind un vehement contestatar ar lui Vladimir Putin, liderul opozi╚Ťiei ruse, Alexei Navaln├«i, a declarat c─â se teme pentru siguran╚Ťa sa. El consider─â c─â regimul condus de Putin va ordona mutarea sa ├«ntr-o alt─â ├«nchisoare, cu un regim mai dur de deten╚Ťie:

ÔÇ×Am auzit zvonuri c─â voi fi transferat ├«n complexul de ├«nalt─â securitate din Melekhovo, unde condamna╚Ťilor li se scot unghiileÔÇŁ, a scris el pe contul s─âu de Twitter.

Complexul penal de maxim─â securitate de la Melekhovo este un loc cunoscut pentru b─ât─âile brutale ╚Öi violurile de╚Ťinu╚Ťilor. 

Cite╚Öte ╚Öi: Alexei Navaln├«i se teme c─â va fi trimis ├«ntr-o temni╚Ť─â a torturii din Rusia

Sute de ru╚Öi sunt ancheta╚Ťi 

Ru╚Öii care au ie╚Öit ├«n strad─â s─â protesteze ├«mpotriva r─âzboiului declan╚Öat de Putin se confrunt─â acum cu acuza╚Ťii dure din partea autorit─â╚Ťilor. ├Än luna martie a acestui an a fost adoptat─â o lege represiv─â care interzice r─âsp├óndirea a╚Öa numitelor ÔÇ×informa╚Ťiil falseÔÇŁ despre invazie ╚Öi discursurile care ar denota ÔÇ×dispre╚ŤÔÇŁ la adresa armatei ruse.

Oamenii din cercul de apropia╚Ťi al lui Vladimir Putin s-au zb─âtut s─â controleze nara╚Ťiunea r─âzboiului ├«nc─â din momentul ├«n care trupele ruse╚Öti au intrat ├«n Ucraina. 

Mass-media din Rusia au numit atacul o ÔÇ×opera╚Ťiune militar─â special─â de denazificare a UcraineiÔÇŁ.  Publica╚Ťiile independente sau posturile de televiziune unde au fost folosi╚Ťi termeni precum ÔÇ×r─âzboiÔÇŁ sau ÔÇ×invazieÔÇŁ, s-au confruntat cu presiuni, liderul de la Kremlin cer├ónd blocarea accesului la site-urile de ╚Ötiri a c─âror relatare a evenimentelor a ÔÇ×deviatÔÇŁ de la linia oficial─â.

C├ó╚Ťi dintre ru╚Öi mai sus╚Ťin r─âzboiul lui Putin?

Sprijinul pentru ÔÇ×opera╚Ťiunea special─âÔÇŁ ordonat─â de Putin a sc─âzut ├«n r├óndul ru╚Öilor, de la 81% la 74%, potrivit unui sondaj realizat de Centrul independent Levada. Unul din cinci ru╚Öi spune acum c─â este ├«mpotriva r─âzboiului. Cite╚Öte ╚Öi: Vladimir Putin, operat de cancer. Cine ├«i va lua locul la c├órma Moscovei

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe pont@click.ro

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock