Scrisorile secrete ale Prințesei Diana, scoase la licitație: „Sunt în genunchi din cauza acestui divorț!”

#Casa Regală a Marii Britanii

Mai multe scrisori secrete ale Prințesei Diana, în care oferea detalii dureroase despre divorțul de Regele Charles al III-lea, care pe atunci era doar prinț, au fost scoase la licitație. În ele, Lady Di a descris mariajul tumultuos cu monarhul Marii Britanii.

Prințesa Diana și Regele Charles al III-lea au divorțat în 1996 (Foto: GETTYIMAGES)
Prințesa Diana și Regele Charles al III-lea au divorțat în 1996 (Foto: GETTYIMAGES)

Divorțul de Charles, urât și dificil

Citește și: Femeia care o putea salva de la moarte pe Prințesa Diana. Decizia crucială luată de fosta iubită a lui Dodi Al Fayed

Au fost dezvăluite mai multe detalii extrem de personale, despre divorțul urât dintre Prințesa Diana și Regele Charles al III-lea. 32 de scrisori secrete ale Prințesei de Wales trimise prietenilor ei Susie și Tarek Kassem au fost scoase la vânzare de către casa de licitații britanică Lay's Auctioneers. Banii obținuți din vânzarea lor vor fi donați diverselor organizații caritabile pe care Diana le-a sprijinit în timpul vieții sale, relatează tabloidul britanic Mirror.

Familia Kassems licitează scrisorile, estimate la aproximativ 111.000 de dolari, pe 16 februarie. În textele trimise prietenilor săi, Lady Di a vorbit despre sentimentele sale din timpul căsniciei dificile cu Charles.

Trec printr-o perioadă foarte dificilă, iar presiunea este serioasă și vine din toate părțile. Este prea dificil uneori să îți ții capul sus, iar astăzi sunt în genunchi și îmi doresc să termine cât mai repede deoarece posibilele costuri sunt enorme”, a scris aceasta, în 1996.

Iată și: Mâncarea preferată a Prințesei Diana. Se prepară ușor și e delicioasă

Credea că îi sunt ascultate telefoanele

Mai mult, într-o altă scrioare, prințesa de Wales a spus că suspectează că telefonul ei este ascultat și că familia regală vrea să îi facă rău.

Deoarece nu am un telefon mobil, este dificil să discutăm probleme personale, întrucât toate convorbirile mele sunt înregistrate. Dacă aș fi știut în urmă cu un an prin ce voi trece prin acest divorț, nu aș fi consimțit niciodată. Este disperat și urât.”, le-a transmis ea prietenilor săi.

Susie și Tarek Kassem, ca prieteni foarte apropiați ai Dianei, au prețuit aceste scrisori de peste 25 de ani. Ele reflectă relația specială și plină de dragoste pe care au avut-o cu una dintre cele mai unice femei pe care le-au cunoscut-o vreodată. Acum, în 2023, proprietatea acestor documente emoționante este o responsabilitate pe care familia Kassem nu dorește să o transmită copiilor sau nepoților lor.”, a transmis casa de licitații.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton, omagiu adus Prințesei Diana! A purtat bijuteriile sale preferate la Buckingham

Într-un mesaj scris pe 19 decembrie 1995 – a doua zi după ce Regina Elisabeta le-a spus lui Charles și Diana să divorțeze – Diana a reflectat asupra prieteniei sale cu soții Kassem.  „Poate că am fost descrisă ca un fluture, dar nu vreau să zbor departe de această familie iubitoare. Sunt extrem de recunoscătoare că sunteți amândoi extrem de protectori cu mine. Nu sunt obișnuită cu asta. Nu am avut niciodată parte de o asemenea dragoste și sprijin din partea unei echipe căsătorite până acum.”, le-a spus Diana prietenilor ei.  

Află mai multe despre: De ce nu se mai culca Regele Charles cu Diana: „Dragă, cred că aș putea fi gay”

În 1997, la un an după divorț, Diana a murit la Paris într-un accident de mașină. Regele Charles s-a recăsătorit în 2005, cu Regina Consoartă Camilla, despre care se spune că a fost amanta lui în timpul mariajului cu Lady Di.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net