Secretul de la începutul relației de iubire dintre Kate Middleton și Prințul William. A fost dezvăluit recent: „Nu mi-am putut imagina!”

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton și Prințul William au trăit o frumoasă poveste de dragoste înainte de a deveni soț și soție. Cei doi au încercat de-a lungul timpului să fie un exemplu pozitiv pentru întreaga lume, astfel că deseori au dat dovadă de un comportament ireproșabil. Ceea ce nu știu mulți este un „secret” care a fost publicat pe site-ul Casei Regale. Totul are legătură cu sacrificiile făcute de William pentru a-și cuceri partenera. 

Kate și William / foto: Arhiva Click!
Kate și William / foto: Arhiva Click!

Kate Middleton și Prințul William au devenit soț și soție pe data de 16 octombrie 2010. După aproape un deceniu de la mariaj, au ieșit la iveală detalii din trecutul lor. 

Locul în care William a cerut-o de soție pe Kate 

Potrivit informațiilor puse la dispoziție de site-ul oficial al Familiei Regale, aflăm că Prințul de Walles a cerut-o de soție pe Kate în timpul unei vacanțe în Kenya. Locul nu a fost ales întâmplător. Dimpotrivă, totul are legătură cu Prințesa Diana. 

La scurt timp după moartea acesteia, Charles și-a luat cei doi coopii și i-a dus într-o vacanță în Kenya. De aceea William a simțit nevoia să înceapă un nou capitol al vieții sale alături de Kate exact în locul care are o mare însemnătate pentru el. 

„Acela a fost primul loc în care ne-a dus tata pe mine și pe fratele meu la scurt timp după moartea mamei (n.r. Prințesa Diana). Și când mă gândesc care ar fi cel mai bun loc unde aș putea să o cer pe Chaterine de soție, nu mi-am putut imagina un alt loc decât cel din Kenya unde să îi adresez întrebarea”, povestea viitorul rege în urmă cu ceva timp.

Inelul de logodnă al lui Kate are o simbolistică aparte

Inelul de logodnă oferit de Prințul William consoartei sale este unul simbolic. Face parte din colecția de bijuterii a prințesei Diana – bijuteria primită de Prințesa Diana de la Regele Charles. Bijuteria are piatră de safir și 14 diamante. 

„E foarte special pentru mine. Așa cum Kate e foarte specială pentru mine acum, mi s-a părut logic să i-l ofer. Inelul reprezintă modul prin care m-am asigurat că mama mea nu lipsește de la nunta noastră și nu ratează tot entuziasmul de astăzi, faptul că noi doi ne vom petrece tot restul vieții noastre împreună”, a declarat William cu ocazia nunții sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net