Singura înregistrare audio cu implozia submarinului Titan. Au fost zgomote ca în filmele de groază

Conform ultimelor informații din cazul tragediei submersibilului Titan, Marina Statelor Unite ale Americii ar fi detectat semnalul acustic provocat de implozia în care au murit cei 5 pasageri cu ore înainte ca dispariția submersibilului să fie făcută publică. Astfel, se pare că întreg efortul de căutare ar fi fost sortit eșecului încă de la început.

Marina Statelor Unite ale Americii ar fi reușit să detecteze o anomalie în zona unde se afla submersibilul Titan, care a coborât cu 5 oameni la bord în adâncul oceanului Atlantic, spre epava navei „Titanic”. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la npr.org, semnalul acustic detectat de către Marină ar fi fost recepționat de aparatele acestora chiar înainte ca anunțul oficial despre dispariția submersibilului să fie făcut public. Astfel, se pare că întreaga operațiune de căutare era, de fapt, sortită eșecului încă de la început.

Conform declarațiilor oficiale, această informație a fost împărtășită imediat celor ce se ocupau de căutări, însă, aceștia au ales să facă tot posibilul pentru a se asigura că victimele sunt găsite, chiar dacă șansele de succes era, practic, neglijabile. Submersibilul avea la bord 5 persoane, dintre care 4 turiști și un pilot. Iar deși întreaga lume a privit mobilizarea de forțe a echipelor de căutare, finalul acestei povești a fost unul tragic.

Submersibilul Titan a suferit o implozie catastrofală

Cele 5 persoane de la bordul submersibilului Titan nu au mai reușit să iasă la suprafață pentru a se bucura de experiența explorării epavei faimosului vapor „Titanic”. Nava în care se aflau cei 5 a suferit o implozie catastrofală, care, practic, i-a strivit pe toți cei aflați înăuntru. Fenomen exact opus exploziei, implozia a fost cauzată de către presiunea uriașă de la fundul oceanului, iar materialele de slabă calitate din care era construit submersibilul nu au putut rezista.

Practic, nava s-a comprimat, strivind cele 5 victime într-un asemenea mod încât cadavrele acestora nici măcar nu pot fi recuperate de către autorități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net