Un român care locuiește în Germania, în fața unei dileme inedite: a primit 20.000 de euro pentru a se căsători cu verișoara iubitei lui

Ultima actualizare:

Un tânăr român, în vârstă de 27 de ani, stabilit în Germania, se confruntă cu o propunere neobișnuită din partea iubitei sale thailandeze. Femeia, proprietara a două saloane de masaj thailandez în Germania, i-a făcut o ofertă financiară tentantă: 20.000 de euro dacă acceptă să se căsătorească cu verișoara ei din Thailanda și să o aducă în Germania.

Inel de logodnă. Foto: arhiva.
Inel de logodnă. Foto: arhiva.

Cum a primit românul această propunere neobișnuită

Românul, bulversat de această propunere neobișnuită, a cerut ajutor anonim pe internet, în speranța de a obține păreri și sfaturi de la alți utilizatori. El a postat pe o rețea de socializare, explicând situația sa complexă și temerile sale legate de eventualele repercusiuni.

"Pe scurt: M27 român (de 5 ani în DE) am o iubită nouă, thailandeză în Germania, divorțată, cu 2 saloane de masaj tailandez, ea are o verișoară mai mică în Tailanda, pe care, dacă o <iau de soție> timp de 20 de luni (ca să aibă voie să locuiască și să lucreze în DE, la saloanele ei probabil) primesc 20.000€ (pe bune). Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz? Că mă ajută și pe mine la taxe, să fiu Steuer Klasse 2 și să îmi tragă mai puține taxe pe salariu. Noroc și mersi", a întrebat tânărul pe Reddit, conform informațiilor Știridiaspora.ro.

Ce sfaturi a primit de la internauți bărbatul 

Cu toate acestea, majoritatea celor care i-au răspuns au sfătuit tânărul român să fie extrem de precaut și să nu accepte oferta, avertizându-l că ar putea exista consecințe neașteptate și costuri mai mari decât cele 20.000 de euro propuse de iubita sa thailandeză. 

Unii utilizatori care au răspuns la solicitarea tânărului român pe rețeaua de socializare au subliniat cu fermitate riscurile potențiale asociate cu acceptarea ofertei inedite a iubitei thailandeze. Printre aceste riscuri, s-au evidențiat obligații financiare extinse, care ar putea depăși valoarea sumei considerabile oferite de aceasta, respectiv 20.000 de euro.

Unul dintre aspectele semnalate a fost posibilitatea impunerii unei obligații de plata a pensiei alimentare în cazul unei separări ulterioare. Participanții la discuție au atras atenția asupra faptului că, în multe jurisdictii, odată căsătorit, individul poate fi obligat să susțină financiar partenerul în cazul unei despărțiri sau divorț, mai ales dacă există circumstanțe precum existența copiilor sau dacă partenera thailandeză nu dispune de resurse financiare suficiente.

De asemenea, s-a menționat posibilitatea ca instanța să impună plăți compensatorii sau despăgubiri în cazul în care separarea nu se realizează în termeni favorabili pentru românul din Germania. Aceste plăți ar putea include costuri pentru susținerea financiară a partenerei sau compensații pentru eventualele prejudicii morale sau materiale suferite în timpul relației.

În concluzie, deși oferta de 20.000 de euro pentru a se căsători cu verișoara iubitei sale poate părea tentantă din punct de vedere financiar, tânărul român este avertizat că există riscuri semnificative și complexe asociate cu această alegere, iar decizia sa ar trebui să fie luată cu o grijă atentă și înțelegere a tuturor consecințelor posibile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net