Visezi să îl cunoști pe Cristiano Ronaldo? Află cum poți lucra pentru el. Portughezul face angajări

Ultima actualizare:

Profesional, cel mai important obiectiv din 2022 al superstarului Cristiano Ronaldo, 37 de ani, a fost câștigarea Cupei Mondiale, la campionatul din Qatar. Nu a reușit performanța, dar fotbalistul se poate mândri că anul acesta a finalizat un proiect important.

În țara natală, Portugalia, un important proiect imobiliar a fost încheiat, cheia fiindu-i înmanată fotbalistului. Este vorba despre casa lui Cristiano Ronaldo, o vilă impresionantă care e catalogată ca fiind, deja, cea mai scumpă locuință din Portugalia.

Imobilul este amplasat în localitatea exclusivistă Cascais, zona Quinta de Marinha și se întinde pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați! Costul construcției? Cristiano Ronaldo a scos din buzunarele sale generoase nici mai mult, nici mai puțin de 21 de milioane de euro. Proprietatea impresionantă dispune de terenuri de tenis, piscine, la interior și exterior, sală de sport și un garaj care adăpostestește un veritabil parc auto, adică o colecție de 20 de mașini.

Ultima achiziție în materie de autoturisme este cadoul de Crăciun primit de Cristiano Ronaldo de la partenera sa, Georgina, o limuzină Rolls Royce Dawn, de peste 300.000 de euro! Cum o asemenea proprietate nu poate întreținută decât de o armată de oameni, prezenți zi de zi la serviciu, Cristiano Ronaldo și familia sa urmează să deschidă porțile unui număr de angajați. Exact, Ronaldo are nevoie de grădinari, amjordom, bucătari, oameni de serviciu și, probabil, personal tehnic.

Salariul personalului angajat? Se pare că aceștia vor primi câte 6.000 de euro pe lună, după ce vor semna o serie de contracte și angajamente privind confidențialitatea, conform presei din Spania. 

Inițial, costul casei era estimat la 12 milioane de euro, insă a ajuns să se dubleze, așa cum era de așteptat, în momentul în care s-a ajuns la finisajele interioare, mobilă și alte accesorii de lux. În 2023, Cristiano Ronaldo, soția și copiii acestora se vor muta în casa nouă, cel mai dificil fiind pentru copii, întrucât aceștia vor trebui transferați într-o nouă școală. 

Cristiano Ronaldo are șase copii! În iunie 2010, acestuia i s-a născut un copil, în SUA, identitatea mamei nefiind cunoscută. În 2017, Ronaldo a devenit tatăl a doi gemeni, în SUA, după ce a apelat la o mamă surogat. Actuala parteneră, Georgina Rodriguez a născut o fiică, în 2017. În 2022, cuplul aștepta nașterea unei perechi de gemeni, fată și băiat, însă băiețelul nu a supraviețuit nașterii. A fost cel mai dramatic și cumplit moment al anului 2022, pentru cei doi părinți.

Probabil cel mai dureros moment prin care am trecut în viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil te aștepți că totul va fi normal și când ai o problemă este greu. Eu și Georgina am avut momente grele. A fost foarte, foarte greu de înțeles ce se întâmplă în acea perioadă a vieții mele. Probabil a fost cel mai dificil moment din viața mea.”, i-a mărturisit Cristiano Ronaldo lui Piers Morgan în cadrul unui interviu acordat în luna noiembrie a acestui an. Ronaldo a adăugat că ține urna cu cenușa fiului său, Angel, aproape de cea a tatălui său, care a murit în 2005 din cauza insuficienței hepatice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net