A murit românul luat ostatic în Fâșia Gaza. Tal Chaimi ar fi fost ucis de către teroriștii Hamas

Tal Chaimi, românul care a fost luat ostatic de către teroriștii Hamas și ținut în Fâșia Gaza, a fost declarat decedat. Bărbatul ar fi fost ucis de către gruparea care îl ținea ostatic, împreună cu mai multe persoane care fuseseră răpite din kibbutzul pe care îl fondase chiar străbunicul românului de la Buzău.

Românul luat ostatic a murit / captură: Digi 24
Românul luat ostatic a murit / captură: Digi 24

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, se pare că Tal Chaimi și-a pierdut viața împreună cu alte victime, care fuseseră răpite din kibbutz, în urma atacului care a șocat întreaga lume. Tal Chaimi, cât și ceilalți ostatici, erau ținuți în Fâșia Gaza, iar, din păcate, el a fost, acum, declarat decedat.

Familia bărbatului a fost anunțată chiar în cursul serii de miercuri despre soarta tragică pe care a avut-o Tal Chaimi. Din păcate, ultima perioadă din viața bărbatului a fost una plină de provocări și de greutăți. Cu doar 3 luni în urmă, acesta s-a confruntat cu pierderea mamei sale, Esti, după ce aceasta a pierdut lupta cu o boală gravă. Conform informațiilor, Tal Chaimi a lăsat în urmă 3 copii, gemeni în vârstă de 9 ani, cât și un băiat ceva mai mic, cu vârsta de 6 ani.

Românul luat ostatic în Fâșia Gaza a decedat

Românul a fost luat ostatic în Fâșia Gaza în timpul atacului asupra kibbutzului fondat chiar de către străbunicul său, din Buzău. Acesta s-a mutat în Israel după cel de-al Doilea Război Mondial, iar așezarea se află la numai 4 kilometri de Fâșia Gaza, dar și la 9 kilometri de Egipt.

Cu ceva timp în urmă, în luna octombrie, soția bărbatului a sosit în București, unde a cerut Guvernului să se implice în eforturile pentru eliberarea soțului ei. Din păcate, femeia lua în calcul că această situație poate avea un final tragic. Ea spunea că și-a pregătit copii pentru cel mai trist deznodământ, iar, din păcate, acum a fost declarat decesul soțului ei, Tal Chaimi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net