Cadoul bizar primit de Regele Charles în a doua zi de Rusalii. Mai multe femei i l-au adus la poartă

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Vizita privată a Regelui Charles al III-lea a Angliei în România a continuat în aceeaşi notă din primele zile: de bucurie a locuitorilor zonelor pe care le vizitează monarhul, dar şi al bunătăţii şi empatiei arătate de acesta şi de suita lui la fiecare apariţie publică. 

Regele Charles  a fost duminică  la picnic. FOTO: AFP
Regele Charles a fost duminică la picnic. FOTO: AFP

La locuinţa pe care o deţine în Valea Zălanului, în Covasna, Regele a primit un cadou inedit: o plăcintă uriaşă, care, aşa cum informează adevarul.ro, este oferită în satele din Covasna numai la evenimente importante cum ar fi nunţile sau botezurile. După cum au declarat localnicii pentru Digi 24, pentru realizarea acestei prăjituri se lucrează mai multe ore de mai multe femei.

Ca şi în zilele precedente, la poarta domeniului s-au strâns din nou zeci de turişti, fiecare sperând să îl poată vedea sau, dacă au noroc, să îl poată saluta pe Rege. „E rege, totuşi, până la urmă şi o dată-n viaţă se întâmplă să-l vezi şi m-aş bucura să dau mâna cu el, să-i spun: «Bine ai venit în România»”, a declarat pentru aceeaşi televiziune un turist venit special în Covasna cu acest prilej.

Prăjitura uriaşă  a fost dusă chiar de  femeile care au gătit-o. FOTO: Captură Digi24
Prăjitura uriaşă a fost dusă chiar de femeile care au gătit-o. FOTO: Captură Digi24

Conacul din Valea Zălanului, proprietate a regelui Charles, este deschis turiştilor, cu excepţia perioadei în care acesta se află în România. E clasificat ca pensiune de trei margarete, iar preţurile de cazare încep de la aproape 700 de lei pe noapte pentru două persoane, cu mic dejun inclus.

Camerele sunt foarte simple, cu mobilier tradiţional, iar când vine aici, regele se bucură din plin de natură, de autenticitatea şi tihna oferită de această zonă. Regele Charles al III-lea va rămâne la Valea Zălanului până azi, după care va pleca la cealaltă proprietate dragă sufletului său din România, cea din localitatea Viscri (judeţul Braşov).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net