Klaus Iohannis, gafă în fața regelui Charles. Ce gest a făcut în timpul imnului Marii Britanii

România este prima țară străină vizitată de către regele Charles după încoronarea sa pe tronul Marii Britanii. La nici o lună de când a preluat, oficial, conducerea țării sale, monarhul englez a decis să facă o vizită personală în România, iar întâlnirea sa cu Președintele Klaus Iohannis nu a trecut fără incidente! Află alături de Click! ce s-a întâmplat.

Gafa președintelui s-a petrecut în momentul intonării imnului Marii Britanii
Gafa președintelui s-a petrecut în momentul intonării imnului Marii Britanii

Nu a trecut nici măcar o lună de la încoronarea impresionantă a regelui Charles al III-lea, la Londra. Deja nu mai este niciun secret pentru nimeni de pe glob că noul suveran englez are o legătură strânsă cu țara noastră, acesta având o reședință personală la Viscri. Iar acum, el a ales ca prima sa vizită externă în calitate de rege să fie în țara noastră, unde a ajuns chiar astăzi. Cu toate acestea, întâlnirea cu Klaus Iohannis nu a fost una lipsită de incidente.

Deși vizita regelui Charles al III-lea în țara noastră este una cu caracter personal, el s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. După aterizarea avionului său la Aeroportul Băneasa, regele a fost primit pe Platoul Marinescu, de la Cotroceni, unde suveranul a salutat în limba română. Iar după ce președintele României i-a urat o domnie „prosperă și lungă”, a urmat momentul intonării imnurilor, unde Klaus Iohannis a fost văzut cam...plictisit!

Ce gafă a făcut Klaus Iohannis în timpul vizitei regelui Charles

Se pare că în timp ce imnurile celor două țări erau intonate, președintele Klaus Iohannis a fost surprins privind spre cer, cu o expresie plictisită. Iar acest lucru nu s-a întâmplat doar odată, ci de mai multe ori, în timpul imnului Marii Britanii. Însă, pe lângă gafa președintelui, vizita suveranului englez a venit și cu o premieră! Mai precis, acesta a fost primul primul suveran care a semnat vreodată în Cartea de Onoare de la Palatul Cotroceni.

Vizita regelui Charles, deși nu este una oficială, este prima sa deplasare externă de la încoronarea sa de luna trecută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net