Ce mită a dat managerul Spitalului Colentina pentru a obține postul. Suma este fabuloasă

Un nou caz de corupție zguduie sistemul medical din țara noastră! De data aceasta, în vizorul anchetatorilor este managerul Spitalului Colentina, George Mirel Cristescu. Acesta este acum cercetat penal pentru că ar fi dat mită o sumă uriașă, pentru a fi numit în funcție!

Un nou caz de corupție în sistemul medical
Un nou caz de corupție în sistemul medical

Un alt caz de corupție zguduie sistemul medical din România! De această dată, în vizorul anchetatorilor este chiar managerul Spitalului Colentina, George Mirel Cristescu. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, acesta este acum cercetat penal pentru că ar fi dat mită o sumă uriașă, pentru a fi numit în funcție!

Mai precis, ar fi vorba despre suma de 20.000 de euro, pe care Goerge Mirel Cristescu i-ar fi plătit pentru a dobâni funcția pe care o dorea. În dosar mai apare un alt nume sonor, de această dată din cadrul Primăriei Capitale!

Este vorba despre Cristian Plută, care deține funcția de director adjunct al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, din cadrul Primăriei Capitalei. Cristian Plută este acuzat de luare de mită.

De asemenea, în dosar mai este menționat numele omului de afaceri Dumitru Alexandru Paul, cât şi cel al lui Silviu Stăncilă, care ar fi fost intermediarul mitei.

Un nou dosar de corupție în sistemul medical

Se pare că mita ar fi fost dată de George Mirel Cristescu lui Cristian Plută într-o banală pungă de hârtie. Acest lucru ar fi avut loc în timpul unei întâlniri a celor doi la un restaurant din Capitală. De asemenea, se pare că Plută ar fi dat, mai departe, jumătate din bani șefei sale, Oana Sivache, însă aceasta l-a denunțat imediat la DNA.

De asemenea, Plută mai este cercetat pentru că ar fi cerut 60.000 de euro mită de la omul de afaceri Dumitru Alexandru Paul, bani pe care i-a și primit. În schimbul acestora, firma afaceristului a primit un contract uriaș, pentru a efectua lucrări de reparații la mai multe spitale.

În ce privește acuzațiile aduse lui George Mirel Cristescu, acesta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA, prin care va primi o condamnare de 3 ani cu suspendare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net